Friderikusz Sándor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter elárulta a véleményét Friderikusz visszatérése kapcsán: szerinte kizárt, hogy Sándor újból a TV2-nél dolgozzon. 

Ahogy azt már mi is megírtuk, bizonyos hírek szerint Friderikusz Sándor visszatér a TV2-höz, sőt már meg is kezdték a díszletépítést az Összezárva Friderikusszal című műsorához. Többen furcsának találják az állítást, mivel a műsorvezető annak idején igen viharos körülmények között távozott a csatornától.

Hajdú Péter elmondta, hogy mit gondol Friderikusz ügyéről Fotó: Mudra László /Origo

A téma kapcsán megszólalt Hajdú Péter is, aki a műsor korábbi producere volt. Ő teljesen elképzelhetetlennek tartja, hogy Sándor visszatérjen a TV2-höz:

„Az Összezárva Friderikusszal című műsort az én cégem gyártotta, de távozásomkor a jogokat átruháztam a TV2-re, így nincs rálátásom arra, hogy mit terveznek vele. Ugyanakkor Friderikusz visszatérése éppen annyira valószínű, mint hogy holnaptól én leszek Bernd Storck utódja a válogatott élén” - írta meg a Ripost.

Kovács Dórit háromszor kérték meg, mégsem lett feleséghttp://www.life.hu/sztarok/20170613-ezert-nem-lett-feleseg-kovacs-doribol.htmlKovács Dóri őszintén mesélt a párkapcsolatáról egy interjúban. Azt is megtudhattuk, hogy miért nem húztak még gyűrűt a szexi sztár ujjára. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoLiptai Claudia kislányára, Pankára testőr vigyázhttp://www.life.hu/sztarok/20170613-liptai-claudia-kislanyara-testor-vigyaz.htmlLiptai Claudia és Gesztesi Károly közös kislánya, Panka nagy biztonságban van, testőr vigyáz rá, ha éppen szükséges. TV + SztárokOrigoAz ATV híradósának, Kelemen Annának nevet kellett változtatniahttp://www.life.hu/sztarok/20170613-kelemen-annanak-nevet-kellett-valtoztatnia.htmlKelemen Annácska miatt kellett nevet változtatnia az ATV híradósának, Kelemen Annának. Főnöke tanácsára cselekedett így. TV + Sztárok--Stohl András békés kapcsolatot ápol egykori kedvesével http://www.life.hu/sztarok/20170612-igy-valtozott-meg-stohl-andras-elete-a-valas-ota.htmlStohl András őszintén mesélt a szakítása részleteiről, de az új kedvese is szóba került. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoÍme a legjobban kereső sztárok listája http://www.life.hu/sztarok/20170613-ok-a-legjobban-kereso-sztarok.htmlA Forbes magazin minden évben készít egy listát a 100 legjobban kereső sztárról. Íme az idei sorrend! TV + Sztárok--Szerelmi életéről nyilatkozott Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20170612-szerelmi-eleterol-vallott-xantus-barbara.htmlXantus Barbara 4 évvel ezelőtt vált el férjétől Szurdi Miklóstól, azóta azonban semmit nem tudni a színésznő magánéletéről. Most azonban kivételt tett, és elárulta, van-e új szerelem az életében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.