Vilmos herceg és Harry úgy érzi, életében nem tudták megvédeni az anyjukat, ezért szeretnének most kiállni érte. Ezért vállalták el a Dianáról szóló dokumentumfilmben való szereplést is.

A BBC készít dokumentumfilmet Dianáról, melyben Harry herceg és Vilmos is vállalt szereplést, nem véletlenül. A hercegné 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy autóbalesetben, akkoriban Vilmos 15, Harry pedig 13 éves lehetett. Hiába voltak nagyon fiatalok, mégis bűntudatot éreznek azért, hogy nem tudták édesanyjukat megvédeni.

Harry és Vilmos úgy érzik, cserbenhagyták az anyjukatForrás: AFP/Johnny Eggitt

„Egyrészt azért akartuk ezt megcsinálni Harryvel, mert úgy érezzük, tartozunk neki ennyivel. Amikor fiatalabbak voltunk cserbenhagytuk őt, nem tudtuk megvédeni” - mondta Vilmos herceg, aki szeretné, ha senki nem felejtené el, milyen nagyszerű ember is volt az ő édesanyja. Természetesen Harry is azt akarja, hogy mindenki emlékezzen Dianára. A dokumentumfilm bemutatja a hercegné halála utáni első hetet, így a nézők is láthatják, pontosan mi történt a családban a tragikus esemény után. Harry elmondta, hogy gyerekként sokkolta az a szeretet, amivel az emberek az édesanyja felé fordultak. „Ugyanakkor csodálatos is volt, visszanézve úgy gondolom, gyönyörű, hogy anyám milyen nagy hatást gyakorolt az emberekre” - mondta Harry.

A 7 legigazabb idézet Diana hercegnőtől
Diana hercegnő élete során sokakat segített, nem csoda, ha halála még most is rengeteg embernek fáj, többeknek példaképe is volt. Íme, 7 idézet a hercegnőtől, ami megmutatja, milyen jó ember is volt ő. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!