Fenyő Iván 38 éves lett: boldog születésnapot!

Fotó: Bielik István/Origo -
Fenyő Iván születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Iván a színpadon kezdte a karrierjét, mégis a filmes szerepekben aratott nagy sikert. A lelki békéjét azonban sokáig nem találta, időbe került, mire összhangba került önmagával. 38 éves korára már ez is sikerült.

Fenyő Iván a színjátszással Földesi Margit stúdiójában került közelebbi kapcsolatba, ezután az Új Színház Stúdiójában tanult és játszott. 2003-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd a budapesti Katona Jóózsef Színházhoz igazolt. Rengeteget játszott színpadon, de valahogy mégis a filmek hozták meg számára az igazi sikert, és ismertséget.

Fenyő Iván 38 éves lett Fotó: Bielik István/Origo

Fenyő Iván játszott a többi között a Szabadság, szerelemben, az S.O.S szerelemben, a 9 és fél randiban, valamint a Made in Hungariában is. Ezek a filmek igazi ismertséget hoztak a számára, egy időben ezt ki is használta a ma 38 éves színész, de ma már nem kerül minden rámosolygó nő az ágyába. Elindult a spirituális útján, és sikerült megtalálnia a harmóniát önmagában és a világgal. Most már nagyon megválogatja, hogy kinek adja az energiáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.