Úgy tűnik a sors nem engedi, hogy a szerelmesek felhőtlen örömben töltsék a mindennapjaikat: még csak most költöztek össze, de máris egy komoly problémával kell szembenézniük. 

Az önmegvalósítás útján járó Aleska még életében nem volt ilyen boldog, hiszen a karrierje mellett most a szerelmi élete is igazán sikeres. Mióta megismerte az új párját, csak úgy ragyog. Nem meglepő ezek után, hogy már össze is költöztek.

"Három hónapja alkotunk egy párt. Már összeköltöztünk, mert ha nem passzolunk, akkor annak minél előbb ki kell derülnie" - mondta a sztár. 

De sajnos nem tudnak az együttélés örömeivel foglalkozni, ugyanis Aleska szerelme sportbalesetet szenvedett, emiatt pedig ápolásra szorul. 

#mindenrendben #szeretem ❤️ ‍⚕️

Sáfrány Emese aka Aleska (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

"A párom sportoló, focista, és nemrég elszakadt a térdszalagja. Most arra a sorsra vagyok ítélve, hogy ápolnom kell, persze szívesen teszem. Mankóval már tud járni pár napja" - írta meg a Blikk

Ebből kiderült a titkozatos férfi foglalkozása, akivel Aleska ugyan sok közös fotót posztol, de még sosem láthattuk az arcát. Vajon mikor árulja el, hogy ki hódította meg a sztár szívét?