Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Bogi szexi képet posztolt - Fotó!

Forrás: Instagram/Galambos Boglárka -
Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Bogi is szereti megmutatni, milyen idomokkal áldotta meg a teremtő. Ezúttal is így tett. Nézd meg, milyen dögös a zenész gyermeke!

Lagzi Lajcsi lánya igyekszik élvezni az életet annak ellenére, hogy a családjában az elmúlt időszak nem volt egyszerű. Fiatal nőként azoban megpróbálja így is jól érezni magát, és ezt igyekszik megmutatni rajongóinak is Instagram-oldalán. Képei nemcsak az élményeiről mesélnek, de gyakran teszi közzé formás idomait is!

Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Bogi szexi képet posztolt Forrás: Instagram/Galambos Boglárka

Nemrég fürdőruhában láthattuk Bogit, akkor csupán a dekoltázsát mutatta meg követőinek, most viszont egy egészalakos fotóval kedveskedett. Így láthatjuk azt is, hogy Bogi nemcsak egyre csinosabb, de egyre dögösebb is lesz!

Ördög Nóra ázsiai útja nem volt pihentető: rengeteget dolgozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170615-ordog-nora-azsiai-utja-nem-volt-pihenteto.htmlFelejthetetlen élményekben volt része Ördög Nórának és családjának az ázsiai munka során, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a műsorvezető útja nem a pihanésről szólt: embert próbáló volt az időbeosztás. TV + Sztárok--Hajdú Péter reagált Sarka Kata kommentjére http://www.life.hu/sztarok/20170615-hajdu-nem-hagyta-szo-nelkul-sarka-kata-kommentjet.htmlSarka Kata nemrég Hajdú Péter magánéletével kapcsolatban nyilatkozott. A férj azonban nem hagyta szó nélkül a dolgot. TV + Sztárok--Janicsák Vecát nem törte le a szakítás, állja a sarathttp://www.life.hu/sztarok/20170615-janicsak-vecat-nem-torte-le-a-szakitas.htmlJanicsák Veca alig egy hónapja jelentette be, hogy gyermeke édesapjával elváltak útjaik. Az énekesnő egyedülálló anyává vált, de nem törte le a szakítás. Ő bizony állja a sarat. TV + SztárokOrigoNádai Anikó exe őrülten szerelmes új párjába, Szorcsik H. Viktóriábahttp://www.life.hu/sztarok/20170615-nadai-aniko-exe-orulten-szerelmes-uj-parjaba.htmlNádai Anikó exére egy hónappal a szakítás után talált rá a szerelem. Szorcsik H. Viktóriával rögtön fel is vállalták kapcsolatukat, most először pedig beszélnek is megismerkedésükről. "Elemi erővel vonzódtunk egymáshoz" - mondta Viki. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenre vetkőzött Pintér Tibor- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170615-pinter-tibor-meztelenre-vetkozott-video.htmlValószínűleg nők tucatjai kaptak a szívükhöz, amikor meglátták, mit művel a lovas produkcióiról elhíresült színész. Pintér Tibor ugyanis ledobta a textilt....TV + SztárokOrigoFenyő Iván 38 éves lett: boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170615-38-eves-lett-fenyo-ivan.htmlFenyő Iván a színpadon kezdte a karrierjét, mégis a filmes szerepekben aratott nagy sikert. A lelki békéjét azonban sokáig nem találta, időbe került, mire összhangba került önmagával. 38 éves korára már ez is sikerült.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.