Szexuális zaklatással vádolta Britney Spears testőre az énekesnőt, valamint azzal is, hogy bántalmazza a gyermekeit. Kártérítést követelt az őt ért pszichés sérülésekért.

Britney Spearst ellen 2010-ben indult szexuális zaklatás miatt ügy, ugyanis volt testőre feljeletette őt. Fernando Flores azt állította, hogy az énekesnő állandóan meztelenkedett előtte, folyamatosan kellette magát és kényelmetlen, kínos szituációkba hozta őt. A testőr panaszt tett az őt alkalmazó cégnél is, de süket fülekre talált a problémája, ezért fordult a bírósághoz.

Britney Spearst szexuális zaklatással vádoltákForrás: NORTHFOTO/Hahn Lionel/Abaca Usa

A testőr több esetről is beszámolt, amikor szexuális zakaltásnak volt kitéve. Fernando elmondta, az énekesnő folyamatosan elejtette az öngyújtóját, hogy mikor felveszi, láthatóvá váljanak a fedetlen nemi szervei. És sokszor jelent meg előtte teljesen meztelen. Egy alkalommal a nappaliban állt pucéran Britney. "Bementem, körbenéztem és ahogy elnéztem balra, láttam, hogy a nappaliban áll a kanapé mellett pucéran. Nem szólt semmit, én pedig megkérdeztem, szüksége van-e valamire. Kért tőlem két üdítőt, amikor pedig elfordultam, megkérdezte, hogy mi vagyok én, egy kib****tt köcsög?" - idézte a testőrt annak idején a Daily Mail. Ha mindez nem lett volna elég, azt is állította Britneyről, hogy nem mosdott eleget és a gyermekeit is bántalmazta. A jogi hercehurca két évig tartott az énekesnő és a testőr között, de végül sikerült megegyezniük. Fernando temrészetesen pénzt kért az őt ért pszichés károk miatt, de az, amit kapott a perköltségekre sem volt elég.