Britney Spearst szexuális zaklatással és gyermekei bántalmazásával vádolták

Forrás: NORTHFOTO/Hahn Lionel/Abaca Usa -
Britney Spears szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatással vádolta Britney Spears testőre az énekesnőt, valamint azzal is, hogy bántalmazza a gyermekeit. Kártérítést követelt az őt ért pszichés sérülésekért.

Britney Spearst ellen 2010-ben indult szexuális zaklatás miatt ügy, ugyanis volt testőre feljeletette őt. Fernando Flores azt állította, hogy az énekesnő állandóan meztelenkedett előtte, folyamatosan kellette magát és kényelmetlen, kínos szituációkba hozta őt. A testőr panaszt tett az őt alkalmazó cégnél is, de süket fülekre talált a problémája, ezért fordult a bírósághoz.

Britney Spearst szexuális zaklatással vádolták Forrás: NORTHFOTO/Hahn Lionel/Abaca Usa

A testőr több esetről is beszámolt, amikor szexuális zakaltásnak volt kitéve. Fernando elmondta, az énekesnő folyamatosan elejtette az öngyújtóját, hogy mikor felveszi, láthatóvá váljanak a fedetlen nemi szervei. És sokszor jelent meg előtte teljesen meztelen. Egy alkalommal a nappaliban állt pucéran Britney. "

láttam, hogy a nappaliban áll a kanapé mellett pucéran.

Daily Mail

azt is állította Britneyről, hogy nem mosdott eleget és a gyermekeit is bántalmazta.

A jogi hercehurca két évig tartott az énekesnő és a testőr között, de végül sikerült megegyezniük. Fernando temrészetesen pénzt kért az őt ért pszichés károk miatt, de az, amit kapott a perköltségekre sem volt elég.

Lola férjhez megy: bensőséges lesz az esküvőhttp://www.life.hu/sztarok/20170616-lola-meghazasodik-ilyen-lesz-az-eskuvo.htmlLola és párja hamarosan tényleg kimondják a boldogító igent, néhány hónap múlva már férj és feleség lesznek. Az énekesnő elárulta, milyen esküvőt terveznek. TV + SztárokOrigoAleska összeköltözött focista párjával http://www.life.hu/sztarok/20170615-aleska-es-a-parja-mar-ossze-is-koltoztek.htmlÚgy tűnik a sors nem engedi, hogy a szerelmesek felhőtlen örömben töltsék a mindennapjaikat: még csak most költöztek össze, de máris egy komoly problémával kell szembenézniük. TV + Sztárok--Büfésnek állt Tiv Tivyhttp://www.life.hu/sztarok/20170616-bufesnek-allt-tiv-tivy-a-valovilag-powered-by-big-brother-szereploje.htmlNem a videóiból keresi meg a napi betevőt Tivy. A srác egy büfében dolgozik. TV + Sztárok--Nemi erőszak történt egy amerikai valóságshow-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170615-nemi-eroszak-tortent-egy-amerikai-valosagshow-ban.htmlSajnos nem először fordul elő, hogy egy valóságshow szereplői minden határon túlmennek. Magyarországon is volt már példa hasonlóra, de most egy amerikai műsorban történtektől hangos a sajtó: nemi erőszak történt, ezért leállították a forgatást. TV + Sztárok--Pamela Anderson és Julian Assange összemelegedtek?http://www.life.hu/sztarok/20170615-pamela-anderson-talan-ujbol-szerelmes.htmlAz a hír járja, hogy Pamela Anderson többé nem magányos, ugyanis egy 45 éves férfi személyében újból rátalált a szerelem. Egyelőre hivatalos megerősítés nem érkezett a témával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoEzért tűnt el Cameron Diaz a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/sztarok/20170615-cameron-diaz-elarulta-miert-tunt-el-a-nyilvanossag-elol.htmlCameron Diaz már egy ideje eltűnt a rivaldafényből. Az utolsó filmje óta nem nagyon láttuk, de most elárulta, hogy mi áll a döntése hátterében. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.