Görbe Nóra jövőjéért aggódott az édesanyja

Fotó: Polyak Attila - Origo -
halál tragédia Görbe Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görbe Nóra édesanyja komolyan aggódott a lánya miatt: nem tudta elképzelni, hogy valaha láthatja-e őt még mosolyogni... 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Görbe Nóra férje prosztatarákban hunyt el tavaly. A színésznő sosem szeretett a magánéletéről beszélni, sem az örömeit, sem a bánatait nem teregette ki a nyilvánosság elé, de nemrég nyilatkozott a tragédia kapcsán.

Az édesanyja is megszólalt az ügyben, aki nagyon aggódott a lánya lelkiállapota, jövője miatt:

Görbe Nóra lelkiállapotáért aggódott az édesanyja Fotó: Polyak Attila - Origo

"Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, azt hittem, hogy nem bírom ki, hogy a lányom szenvedését nézzem. Hozzám járt sírni, szerencsére a lelki sebek begyógyultak. Borzalmas volt az a kilátástalanság" - mondta Éva.

A sztár édesanyja azt is bevallotta, hogy volt idő, mikor ő ápolta Pétert, mert Nóra nem tudott mindig az ágya mellett lenni, bármennyire szeretett volna. Éva azonban leginkább azért aggódott, hogy vajon fogja-e még boldognak látni a lányát?

"Azt hittem, hogy soha többé nem fog nevetni a lányom" - írta meg a Best Magazin.

Divattervező múzsája lett Görbe Nóra

Nórát Tomcsányi Dóra dizájner kérte fel, hogy egy nyolcvanas évek inspirálta kollekciójához álljon modellt egy fotó erejéig. A színésznő eleinte aggódott amiatt, hogy helyt tud-e állni egy ilyen szituációban, de végül nem bánta meg a döntését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.