Több megyében is riasztást adtak ki az eső miatt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
front időjárás riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan érkezik a hidegfront, és rá is nyomja a bélyegét az egész hétvégénkre. 

Pénteken, azaz a mai napon hidegfront érkezik hazánkba, aminek köszönhetően országszerte záporokra, zivatarokra kell számítani. Helyenként az esőzés mellett viharos széllökésekre is lesznek. A hőmérséklet 21-24 fok között alakul.

Szombaton észak felől erősen megnövekedhet a felhőzet, és a keleti, valamint a középső tájakon záporok alakulhatnak ki. Az ÉNy-i szél viharossá fokozódik, a hőmérséklet pedig tovább csökken: 20 fok körüli értékre kell számítani.

Intenzív esőzésre kell számítanunk a hétvégén
Képünk illusztráció Fotó: Polyák Attila - Origo

Vasárnap változó időjárásra készülhetünk. Erősen felhős égboltra főleg keleten kell számítani, elszórtan záporok is kialakulhatnak. A hőmérséklet a hajnali órákban 10 fok körül alakul, de délutánra akár 24 fokra is felkúszhat a hőmérő higanyszála - írja a Köpönyeg.hu

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást rendelt el Pest, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok, Tolna, Vas és Veszprém megyére.

Tibi atya mindenkit átverthttp://www.life.hu/news/20170615-tibi-atya-torlese-atveres-volt.htmlMint ismeretes, csütörtök reggelre nyomtalanul eltűnt Tibi atya Facebook-oldala, mint az 1,3 millió követőjével együtt. Utóbb kiderült, hogy az admin maga lőtte le az oldalát...News--Gyászol Károly herceg és a brit királyi családhttp://www.life.hu/news/20170615-gyaszol-a-brit-kiralyi-csalad.htmlElhunyt Károly herceg keresztanyja, Patricia Mountbatten. A királyi család szóvivője elmondta, hogy a grófnő kedden, otthonában távozott az élők sorából. Békésen, a gyermekei körében halt meg. News--Michael Schumacher fia Magyarországra jönhttp://www.life.hu/news/20170615-schumacher-fia-magyarorszagra-jon.htmlA hétszeres F1-világbajnok kisebbik gyermeke hamarosan a Hungaroringen mutatja meg vezetési tudását. News--Így oltották a tüzet a londoni toronyházban: Fotók!http://www.life.hu/news/20170615-igy-oltottak-a-londoni-toronyhaz-tuzet.htmlEgy friss felvétel került napvilágra, melyen a londoni toronytűz oltása látható. News--Hova tűnt Tibi atya? Mindenki őt keresi http://www.life.hu/news/20170615-mindenki-az-eltunt-tibi-atyat-keresi.htmlA sokak által közkedvelt Tibi atya közösségi oldal egyik pillanatról a másikra szőrén-szálán eltűnt. De vajon miért? News--Magyar származású férfit ítéltek kivégzésre Virginiában http://www.life.hu/news/20170613-william-morva-virginiaban-lett-halalra-itelve.htmlKét ember meggyilkolása miatt ítéltek halálra egy félig magyar származású férfit Virginiában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.