Nyári Dia egy hónap után összeköltözött párjával

Forrás: Instagram/nyaridia -
Nyári Diana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal színésznő kilenc hónapja él boldog párkapcsolatban.

A Barátok közt Hannáját alakító lány kilenc hónappal ezelőttig egyedül volt, azóta viszont Kovács Dániel, az MTVA sportriportere a párja. Állítólag már az első randin érezték, hogy megtalálták az igazit, és azóta is boldog kapcsolatban élnek.

A fiatalok gyakorlatilag azonnal össze is költöztek.

Kovács Dániel és Nyári Dia Forrás: Instagram/nyaridia

"Dani a munkája miatt sokat utazik, a sorozatban én is sokat dolgozom, így gyakorlatilag már az első pillanattól fogva szinte csak az éjszakákat tudtuk együtt tölteni. Ezért igazán kár volt két lakást fenntartani, így aztán egy hónap után úgy döntöttünk, hogy valóságosan is összeköltözünk. Amikor összejöttünk, még Kiss Ramival laktam együtt, de ez már akkor is átmeneti állapot volt, így hamar kettőnké lett a lakás" - mesélte a Borsnak a színésznő, aki azt is elmondta, egyáltalán nem félt attól, hogy ilyen hamar szánták rá magukat erre a komoly lépésre.

"Nagyon hasonlóak vagyunk, például szeretjük a rendet. Csak egy kicsit kellett a páromat ezen a téren nevelni, alapvetően nála is mindig rend volt otthon a legénylakásában. Gördülékenyen élünk együtt, nemcsak mint pár, hanem azokban a dolgokban is, amihez csapatmunka kell" - magyarázta Dia.

Hosszú Katinka és Shane megmutatták "gyermekeiket"http://www.life.hu/sztarok/20170617-hosszu-katinka-a-babaival.htmlNem ez az első alkalom, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup megmutatták gyermekeiket. Az úszónő korábban is bemutatta már a babákat, és így tett most is.TV + Sztárok--Elhunyt a Hip-Hop Boyz zenekar egyik táncosa, Szomorú Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20170616-elhunyt-a-hip-hop-boyz-zenekar-egyik-tancosa-szomoru-csaba.htmlCsaba csütörtökön hunyt el, elsőként testvére osztotta meg a szomorú hírt. TV + Sztárok--Cindy Crawfordon nem látszik a kor: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170616-cindy-crawford-fantasztikusan-nez-ki.htmlCindy Crawford szerencsés, ugyanis 51 éves kora ellenére nem látszik rajta az idő múlása: új fotóján is fantasztikusan néz ki. TV + Sztárok--Orosz Barbi romantikus fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170616-romantikus-fotot-posztolt-romabol-orosz-barbi.htmlNem mindennapi fotó került fel Orosz Barbi közösségi oldalára. A színésznő Rómából posztolt. TV + Sztárok--Görbe Nóra jövőjéért aggódott az édesanyja http://www.life.hu/sztarok/20170616-gorbe-nora-lelkiallapotaert-aggodott-az-edesanyja.htmlGörbe Nóra édesanyja komolyan aggódott a lánya miatt: nem tudta elképzelni, hogy valaha láthatja-e őt még mosolyogni... TV + Sztárok--Chris Brown volt barátnője távolságtartási végzést kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170616-tavolsagtartasi-vegzest-kapott-chris-brown-volt-baratnoje.htmlChris Brown volt kedvese végre kiharcolta amit akart: távolsági végzést szerzett a sztárral szemben. Nem is alaptalanul! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.