Függőségei miatt rehabra került az Igazából szerelem sztárja

drog alkohol rehab Ant McPartlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem tudja, hogyan fogja rendezni a kapcsolatát a családjával és a feleségével. A sikeres műsorvezető több hónapja rabja a gyógyszereknek, az alkoholnak és a könnyebb drogoknak.

„Az első lépés, hogy beismerd: segítségre van szükséged” - ezt mondta Ant McPartlin 41 éves tévés, aki alkohol-, drog- és gyógyszerfüggősége miatt jelentkezett be egy rehabra. Az Egyesült Királyságban Ant és műsorvezető társa Dec az elsőszámú kedvencek. A legtöbb főműsoridős adásnak ők a házigazdái.

Nekünk magyaroknak pedig az Igazából szerelem című filmből lehet ismerős:


Ant elmondása szerint azután került ilyen helyzetbe, hogy térdsérülést szenvedett 2017 elején. A The Sunnak adott nyilatkozatban bocsánatot kért a feleségétől, a családjától és a közeli barátaitól. Azt mondja először a fájdalomcsillapítókkal nem tudott leállni, majd jött az alkohol és az, amit talált.

Ant McPartlin (balra) és Declan Donnelly (jobbra) Forrás: Getty Images/Karwai Tang

Rehab after: a felépülés valódi kihívásaihttp://www.she.hu/nofilter/20170515-drogfuggoseg-rehabilitacio-elvarasok-kudarc-bunbak-felkeszules-a-valos-eletre.htmlSenki sem látogatja BB Évit a rehabonhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-bb-evit-ujsagirok-latogattak-meg-nekik-meselt.htmlRehabon van Selena Gomez: Súlyos betegséggel kezelik!http://www.life.hu/drlife/20160930-selena-gomez-egy-rehabilitacios-intezetben-gyogyul-a-sztar-ezert-tunt-el.htmlAmy Winehouse emlékére nyitnak női rehabot Londonbanhttp://www.unikornis.hu/elet/20160802-amy-winehouse-rehab-london-drogfuggoseg.htmlFüggő játszmák a rehabon: kegyelmi állapothttp://www.origo.hu/itthon/20160414-riport-a-nagocsi-rehabilitacios-intezetben-gyogyulokrol-masodik-resz.htmlKijött a rehabról a 69 éves Liza Minnellihttp://www.life.hu/drlife/20150421-liza-minnelli-kijott-a-rehabrol-ahova-drogproblemai-miatt-jelentkezett-be-egy-honappal-ezelott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.