Magyarország Szépe: Pető Laura korábban az Éden Hotelben szerepelt

Pető Laura Magyarország Szépe Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiválasztották Magyarország Szépét, azaz hazánk legszebb lányát és persze az udvarhölgyeket is. Kiderült, hogy a harmadik helyezettet már korábban is láthattuk tévében: az Éden Hotelben szerepelt, ráadásul Berkivel flörtölt!

Vasárnap kiválasztották Magyarország legszebb lányát, aki nem más lett, mint Koroknyai Virág. Ő nyerte el legjobban a zsűri tetszését, a másdoik udvarhölgy pedig Pető Laura lett. Kiderült, hogy a barna hölgy már nem először szerepel a tévében, korábban a TV2 egyik műsorában volt látható, méghozzá az Éden Hotelben.

Ő az a lány, aki a reality műsorba kerülése előtt is ismert lett, méghozzá a Berki Krisztiánhoz fűződő állítólagos viszonya miatt. Akkoriban Berki és Pamela éppen nem voltak együtt, ezért röppenhetett fel az a hír, miszerint a műsorvezető és az egyik szereplő közelebbi kapcsolatba került.

Laurával egy szépségverseny-sorozaton találkoztam.

mondta akkor

Gyermekek örökbeadásával foglalkozott Pataki Zita http://www.life.hu/sztarok/20170619-kisgyermekekkel-foglalkozott-fiatalon-pataki-zita.htmlFiatalkori munkájáról mesélt Pataki Zita. A híres időjós, aki legutóbb fényűző otthonát is megmutatta, elárulta, hogy családsegítéssel kereste a kenyerét. TV + SztárokOrigoTöbbszöri szexuális zaklatással vádolják Bill Cosby-t http://www.life.hu/sztarok/20170619-szexualis-eroszakkal-vadoljak-bill-cosby-humoristat.htmlMindannyiunkat megdöbbentett a hír: sosem gondoltuk volna, hogy Bill Cosby éveken keresztül rendszeresen kábított el és erőszakolt meg nőket. TV + Sztárok--Hazavárja barátnője Lópici Gáspár, azaz Szilágyi István fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-hazavarja-baratnoje-lopici-gaspar-fiat.htmlLópici Gáspárt összeverte a fia, a szülők mégis hazavárják Pétert. Nemcsak a szülők szeretnék már otthon látni, hanem a bartánője is, aki akkor is ott volt, amikor megverte a fiú az édesapját. TV + Sztárok--Dudás Miklós és szerelme, Szigligeti Ivett újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-dudas-miklos-es-szigligeti-ivett-ujra-egyutt.htmlDudás Miklós és barátnője sokszor szerepeltek a címlapokon, hiszen egy doppingbotrány és egy lopási ügy is van a hátuk mögött. A kapcsolatot is megviselte a sok probléma, de most újra összejöttek, és boldogabbak, mint valaha.TV + Sztárok--Így lesz a romantikából világ vége Pumpedéknál: Videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170619-pumpedek-velencei-utazasa-teljesen-tonkrement.htmlPumpedék velencei utazásáról sok mindent képzeltünk, de azt nem, hogy hagyományos, romantikus utazás lesz majd. Nem is lett az: Videó! TV + Sztárok--Interjú az újonnan választott szépségkirálynővel, Koroknyai Virággalhttp://www.life.hu/sztarok/20170619-interju-az-uj-szepsegkiralynovel-video.htmlÚgy tűnik, az ország legszebb nője nem csak kívülről szép... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.