Kiválasztották Magyarország Szépét, azaz hazánk legszebb lányát és persze az udvarhölgyeket is. Kiderült, hogy a harmadik helyezettet már korábban is láthattuk tévében: az Éden Hotelben szerepelt, ráadásul Berkivel flörtölt!

Vasárnap kiválasztották Magyarország legszebb lányát, aki nem más lett, mint Koroknyai Virág. Ő nyerte el legjobban a zsűri tetszését, a másdoik udvarhölgy pedig Pető Laura lett. Kiderült, hogy a barna hölgy már nem először szerepel a tévében, korábban a TV2 egyik műsorában volt látható, méghozzá az Éden Hotelben.

Ő az a lány, aki a reality műsorba kerülése előtt is ismert lett, méghozzá a Berki Krisztiánhoz fűződő állítólagos viszonya miatt. Akkoriban Berki és Pamela éppen nem voltak együtt, ezért röppenhetett fel az a hír, miszerint a műsorvezető és az egyik szereplő közelebbi kapcsolatba került. Laurával egy szépségverseny-sorozaton találkoztam. A program része volt egy tábor Nyíregyházán, ahol a döntős lányokkal voltunk tréningezni, s nagyon jól éreztük magunkat. Mindenképpen szerettem volna elmenni a nyíregyházi állatkertbe is, mert tudtam, hogy van zsiráf, én pedig köztudottan olyan vagyok, mint a zsiráf: mindenki megnéz, de senki nem akar hazavinni. Laura kedvenc állata pedig a majom, így megnéztük mind a kettőt. Aki ennél többet akar tudni, fizesse meg az árát"mondta akkor a kapcsolatukról Krisztián.