Miley Cyrus Stefano Gabbana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus testvére hatalmas lehetőséget kapott a Dolce&Gabbana-tól, de a híres énekesnő egy életre elszúrta neki a dolgot. 

Miley testvére, Braison Cyrus a 2018-as D&G férfikollekció divatbemutatóján modellkedhetett a kifutón, a nem mindennapi eseményről pedig a szexi énekesnő említést tett. Bár így utólag talán jobb lett volna, ha nem szólal meg.

"Büszke vagyok rád Braison, hogy részt vehettél életed első divatbemutatóján. A Cyrus-család már csak ilyen, szeretünk mindenféle új dolgot kipróbálni, és kilépni a komfortzónánkból. Utóirat: D&G, abszolút nem értek egyet a politikátokkal, de nagyon tetszik, hogy lehetőséget adtok fiatal művészeknek, és támogatjátok őket" - írta az énekesnő.

"Olaszok vagyunk, minket nem érdekel a politika, főleg nem az amerikai. Mi ruhákat készítünk, és ha egy poszt miatt már egyből a politikára gondolsz, akkor egyszerűen tudatlan vagy. Nincs szükségünk sem a kommentedre, sem a támogatásodra. Legközelebb csak simán ne vegyél rólunk tudomást" - folytatta Gabbana.

Semmi sem takarja Miley Cyrus vagináját

Döbbenetes fotósorozat látott napvilágot a 24 éves amerikai énekesnőről. Miley Cyrus anyaszült meztelenül pózol, de ízléses aktok helyett pornógyanús, néhol már-már undorító alkotások születtek róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.