Ez jött ki a rusnyázós Megyeri Csilla száján

Forrás: Alföld Televízió -
műsorvezető interjú Megyeri Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla profi műsorvezető szeretne lenni, de a beszédtechnika tanár szerint ehhez azért még sokat kell tanulnia. 

Csilla nevét nem akkor ismerte meg a világ, mikor bekerült az Édes Élet műsorába, hanem már korábban, mikor az Alföld Televíziónak dolgozott. A fiatal műsorvezető ugyanis olyan felkonfot nyomott a Púder című műsor egyik adásában, amitől az egész ország dobott egy hátast.

Megyeri Csilla beszédtechnikát tanul Forrás: Alföld Televízió

Ezt követően nem csoda, hogy elkezdte tovább fejleszteni magát, hiszen láthatóan bőven van még mit csiszolni a tudásán. A fiatal szépség büszkén mesélte, hogy kommunikáció és média szakon szerzett diplomát, de ezután a tanárnő hamar felhívta Csilla figyelmét a lényegre:

"Többek között ha ezt az affektáló hangot megtanulnánk levetkőzni, az nagyon sokat segítene azon, hogy egy kicsit hitelesebbé váljál" - mondta a tanárnő, amivel valószínűleg nem lőtt mellé.

Szexi idomaival okozott balesetet Bódi Sylvi: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170620-bodi-sylvi-az-alakjaval-okozott-balesetet.htmlBódi Sylvi közúti balesetet okozott a szépségével: a közösségi oldalán mesélte el a részleteket. TV + Sztárok--5 nagyon szexi fotó Lékai Mátérólhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-lekai-mate-szexi.htmlHa eddig nem ismertétek volna Lékai Mátét, Kiss Ramóna vőlegényét, akkor ezeket a képeket látnotok kell! TV + SztárokMTIFehér Tibor lett az RTL Klub Reggeli műsorának új házigazdájahttp://www.life.hu/sztarok/20170620-feher-tibor-lett-az-rtl-klub-reggeli-musoranak-vezetoje.htmlAz RTL Klub újraindult Reggelijében eddig Peller Annát és férjét, Mikikét láthattuk, ami ezután sem változik, de mostantól váltótársuk is lesz. Íme, a harmadik műsorvezető. TV + SztárokOrigoVV Mici melltartós képet posztolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170620-vv-mici-melltartos-kepet-posztolt.htmlEgyre csinosabb VV Mici, amit nem is fél megmutatni. Már rengeteget fogyott az RTL Klub sztárja, de szerencsére nem mindenhonnan! A keblei még most is dagadnak. TV + SztárokOrigoMiley Cyrus álruhában lepte meg a rajongóit: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170615-alruhaban-lepte-meg-a-rajongoit-miley-cyrus.htmlNem mindennapi tettre szánta rá magát Miley Cyrus: ekkora örömet még sosem okozott a rajongóinak. TV + Sztárok--Carrie Fisher szervezetében kokaint és heroint találtakhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-carrie-fisher-szervezeteben-drogok-voltak.htmlCarrie Fisher, a Csillagok háborúja karácsonykor elhunyt sztárjának szervezetében háromféle drog, kokain, heroin és ecstasy nyomait mutatta ki a boncolás - írta a BBC. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.