Bódi Sylvi közúti balesetet okozott a szépségével: a közösségi oldalán mesélte el a részleteket. 

A szexi sztár a rajongói oldalán mesélte el, hogy autóbalesetet okozott Budapesten. Sylvi az araszoló kocsisorok között hajtott el a Vespájával, ám az egyik sofőr tekintete annyira elkalandozott a modell láttán, hogy belehajtott az előtte guruló gépjárműbe. 

"Na szuperül indul a hét. Délelőtt itt még aranyosan mosolyogtam amikor a barátnőm lefotózott. A franc se gondolta volna, hogy pár órával késöbb karambolt okozok. Nem, kérem szépen, semmi szabálytalanságot nem követtem el! A "bűnöm" pusztán annyi volt, hogy talán egy kicsit dögösebb ruhában vezettem a Vespámat, mint ahogyan azt itt a budapesti forgalomban megszokták volna. Személyi sérülés nem történt, két autó koccant össze, mivel a hátul lévő figyelme nem az előtte lévő autóra koncentrálódott amikor én átsuhantam a lassan guruló kocsisorok között" - írja az oldalán Sylvi.

 

Bódi Sylvi elárulta, miből él, és miből finanszírozza drága utazásait
Bódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút, és végre két olyan kérdésre is válaszolt, amire már régen kíváncsi volt mindenki. Kiderült, hogy miből él a híres modell, és azt is megtudtuk, miből telik a rendszeres utazásokra. Olvass tovább itt...