Lola jelenlegi párkapcsolata biztos lábakon áll, de nem volt ez így az előzőekkel. Az énekesnő bevallotta, hogy eddig minden párja megcsalta őt.

Boldog párkapcsolatban él Lola, bár köztük is voltak hullámvölgyek, sikerült leküzdeniük. Jelenleg az esküvőre készülnek, és nem is lehetnének boldogabbak, pedig az énekesnőnek voltak bőven rossz tapasztalatai. Bevallotta a Micsoda Nők!-ben, hogy eddig minden párja megcsalta őt.

Lolát szinte mindegyik párja megcsaltaFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nagyon rossz mintákat hoztam. Nagyon sok párom, akivel régebben voltam, akikkel azt gondoltam, hogy hű, de nagy a szerelem, megcsaltak. Mindig utána derült ki. Én kicsit mindig előítéletes voltam, hogy mi az, hogy egy nő nem veszi észre, ha megcsalják. Ő nem figyel oda, és ha meg lehet csinálni, akkor miért ne. Most élek egy olyan párkapcsolatban, hogy ezt el tudom engedni. Nekem a párom azt mondta, ne rá vetítsem ki azt, amit velem mások csináltak. Ő ezt nem teszi meg velem, ha igen, vagy én, és lesz problémánk, akkor foglalkozunk vele. De én ennél a kapcsolatnál is remegtem két évig" - vallotta be az énekesnő, aki mára megtanulta elengedni a görcseit, mert rájött, hogy nincsen semmi értelme.