Időjárás: országszerte nagy károkat okozott a vihar

Forrás: Thinkstock -
vihar időjárás kár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meleg, nyárias idő mellett vihar is tombolt az országban, és nagy pusztításokat végzett. Borsod megyében a brutális jégeső okozott gondokat.

Az ország egyes részein tegnap tombolt a hőség, igazi strandidő volt, amit már szinte csak víz mellett lehet kibírni. Máshol azonban vihar tombolt, ami meglehetősen nagy pusztításokat végzett. Csongrád megyében főként a viharban leszakadt ágak okoztak fennakadást, Bakson szünetelt az áramszolgáltatás is az elektromos vezeték sérülése miatt, de Hódmezővásárhelyen sem volt jobb a helyzet. Ott az 47-es úton nem lehetett haladni a leszakadt faágak miatt - írja az MTI.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében jégeső pusztított, a házak tetejét rongálta meg főként. Az emberek lapáttal takarították kertjükből a jeget a zivatar után, de Kecskeméten is volt jégeső, ami az alábbi videón látható!

Stefan Cernetic évekig hazudta magát hercegnek: Fotó!http://www.life.hu/news/20170621-mindenki-elhitte-stefan-cernetic-hazugsagat.htmlDöbbenetes, hogy manapság már minden hazugságot el lehet adni, ha elég hiteles az ember: így történt meg az is, hogy éveken át kezelték Stefan Cernetic-et hercegként, pedig távolról sem volt köze a nemesi vérhez. News--Krokodillal akart közösülni egy férfi: meghalthttp://www.life.hu/news/20170621-krokodillal-akart-szexelni-egy-ferfi.htmlAz ausztrál férfi egy krokodillal akart szexuális kapcsolatot létesíteni, de az állat végzett vele. NewsOrigoMagyar sportolók haltak meg a szörnyű autóbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20170621-szornyu-hir-jott-magyar-sportolok-haltak-meg-egy-autobalesetben.htmlA jászberényi hokis, L. Levente és a korábbi focista, Zs. Ádám egy fesztiválról tartott hazafelé, amikor autójuk Jászberény belvárosában megcsúszott az úton és egy villanyoszlopnak csapódott.News--Holttestet mosott partra a Duna az Erzsébet hídnál (18+)http://www.life.hu/news/20170621-holttestet-mosott-partra-a-duna.htmlHolttestet találtak Budapesten a Dunában, az Erzsébet híd budai hídfőjéhez közel. NewsOrigoNyilatkozott Renner Erika, a lúgos orvos áldozatahttp://www.life.hu/news/20170619-nyilatkozott-renner-erika-a-lugos-orvos-aldozata.htmlHatályon kívül helyezte a kúria a lúgos orvos, azaz Bene Krisztián ügyében született ítéletet. A vádlott már nyilatkozott korábban, az ártatlanságát bizonygatta, most az áldozat szólalt meg: "Arra gondoltam, meg fog ölni, és a gyerekeim anya nélkül nőnek fel". NewsFotó: Mudra László - OrigoSzörnyű baleset: vonat ütközött kamionnal Szatymaznál - fotóhttp://www.life.hu/news/20170620-kamion-utkozott-kamionnal-szatymaznal.htmlKamion ütközött személyvonattal egy vasúti átjáróban Szatymaz határában. Sérültek is vannak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.