Hajdú Péter bevallotta, szabadságra vágyik

Fotó: Polyak Attila - Origo -
párkapcsolat szerelem szabadság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter őszintén mesélt a jelenlegi életéről, és arról is, hogy mire vágyik igazán. 

Hajdú Pétert sok mindenre megtanította a házassága, többek között arra, hogy egy kapcsolatban is ugyanúgy meg kell őriznie a függetlenségét, a szabadságát. Éppen ezért a sztár időnként már egyedül is elutazik néhány napra, vagy akár a barátaival, és a párja emiatt nem neheztel rá.

Elárulta azt is, hogy a szabadság nagyon jó hatással van rá, hiszen kizárólag ő rendelkezik az idejével. Ennek köszönhetően Péter minden olyan programon részt tud venni, ami boldoggá teszi és feltölti őt.

Péter és Eszter a Fonogram díjátadó gálán Fotó: Polyak Attila - Origo

"Okosan rendelkezem az időmmel, így az életben mindennek meg van a helye. Most ismét nagyobb hangsúlyt kapott a sport, főként a foci, nem csak azért, hogy formában tartsam magam, hanem mert igénylem az ottani jó társaságot" - mondta a műsorvezető.

Péter azonban arról is mesélt, hogy a párkapcsolati traumák nem változtatták meg a véleményét sem a szerelemről, sem a házasságról. Nem érzi magát bizalmatlanabbnak, mint korábban, ami természetesen nem azt jelenti, hogy hamarosan nősülni készül, hiszen még el sem vált a feleségétől - írta meg a hot! Magazin.

Hajdú Péterék szakítottak vagy sem? Őszinte válasz!

Ahogy azt már megírtuk, Eszter és Péter mostanában nem posztolnak közös fotókat, ezért sokan úgy gondolták, hogy valami probléma merült fel a szerelmesek között. Ugyan eddig egyikőjük sem nyilatkozott a témával kapcsolatban, Sarka Kata készségesen válaszolt a férje magánéletével kapcsolatos kérdésre. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.