Bombariadó miatt ürítették ki az egykori Europarkot: Videó!

Europark Budapest bombariadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy esetleges bomba miatt kellett kiüríteni a Shopmarkot, régi nevén Europarkot. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott az ügyben. 

Kispest legnagyobb bevásárlóközpontját ürítették ki, mert állítólag egy bombával kapcsolatban érkezett bejelentés. Egyelőre semmi hivatalos konrkétumot nem tudni az üggyel kapcsolatban, kizárólag a szemtanúk és a járókelők adtak tájékoztatást.

Egyikőjük videót is készített az esetről, amelyben jól hallani ahogy a vásárlókat technikai okok miatt távozásra szólítják fel az Europarkból. Szerencsére nem keletkezett pánikhangulat, mindenki kényelmesen kisétált az üzletközpontból, illetve a parkolókat is elhagyták - írta meg a Ripost.

Felrobbant habszifon végzett a fitneszbloggerrel, Rebecca Burgerrelhttp://www.life.hu/news/20170623-felrobbant-habszifon-vegzett-a-fitnesz-bloggerrel.htmlA 33 éves Rebecca Burger halála előtt mindenki értetlenül áll, hiszen egy olyan baleset okozta, amire senki nem számított. Otthonában hunyt el, méghozzá egy habszifon miatt: a szerkezet felrobbant, a blogger szíve pedig megállt. NewsOrigoIdőjárás: felhőszakadás és jégeső várható!http://www.life.hu/news/20170623-felhoszakadas-es-jegeso-varhato.htmlAz időjárás ma egyáltalán nem lesz kedvező, ugyanis az országban több helyen is felhőszakadásra, jégesőre kell számítani, és mindezek szélviharral párosulnak. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoHosszú Katinka hatalmas bejelentést tett: Örül és ünnepel az egész családhttp://www.life.hu/news/20170622-hosszu-katinka-az-espys-jeloltek-kozott.htmlAz úszónő csodálatos hírt jelentett be ma reggel közösségi oldalán. Elképesztő megtiszteltetés érte. News--Ilyen élethű műanyag újszülöttet még nem láttál: Fotók!http://www.life.hu/news/20170622-elethu-ujszulotteket-gyart-egy-spanyol-ceg.htmlClon Factory néven vált ismertté az a cég, amelyet 3 spanyol hölgy alapított. A szakterületük pedig nem más, mint a babakészítés. Élethű újszülötteket gyártanak szilikonból. News--Krokodillal akart közösülni egy férfi: meghalthttp://www.life.hu/news/20170621-krokodillal-akart-szexelni-egy-ferfi.htmlAz ausztrál férfi egy krokodillal akart szexuális kapcsolatot létesíteni, de az állat végzett vele. NewsOrigoSzörnyű baleset: vonat ütközött kamionnal Szatymaznál - fotóhttp://www.life.hu/news/20170620-kamion-utkozott-kamionnal-szatymaznal.htmlKamion ütközött személyvonattal egy vasúti átjáróban Szatymaz határában. Sérültek is vannak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.