Közös interjút adott Miskovits Marci és a szerelme, Petra: Videó!

műsorvezető szerelem Miskovits Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal műsorvezető őszintén mesélt a párkapcsolatáról, de szerencsére Petra sem fukarkodott a szavakkal: így találtak egymásra a szerelmesek, és így élnek most. 

A VIVA TV Random Marcijaként ismerhettük meg Miskovits Marcit, aki aztán később a TV2-höz igazolt át. A 22 éves férfi a csatornaváltással nem csak új munkahelyet teremtett magának, hanem bevonzotta az új szerelmet is.

Ugyanis ennek köszönhetően ismerte jelenlegi párját, Petrát, akivel már lassan 10 hónapja együtt vannak. A fiatal műsorvezető korábban már bevallotta, hogy vonzódik az idősebb nőkhöz, ezért nem csoda, hoyg Petra is 3 évvel idősebb nála. Ugyan ez nem akkora korkülönbség, de a huszonéves generációnak még talán sokat nyom a latba.

Az is kiderült, hogy nem sikerült elsőre látásra levenni Petrát a lábáról, hosszú hónapok kellettek ahhoz, hogy felkeltse a lány érdeklődését.

Autóbalesetet szenvedett Miskovits Marci, a TV2 műsorvezetője

A TV2 fiatal műsorvezetője, Miskovits Marci autóbalesetet szenvedett. A STOP táblánál ment járművébe egy másik kocsi. A rendőröket is ki kellett hívni, mert a másik sofőr agresszívan viselkedett. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.