Poligráfos vizsgálat alá vetette a párját egy nő: Videó!

Forrás: MTV/Teen Mom OG -
poligráf hűtlenség hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A bizalmatlanságnál nincs pusztítóbb egy párkapcsolatban. Ilyenkor az ember kényszeresen választ akar kapni a kérdéseire. Ez történt az MTV sztárjával is, aki poligráfos vizsgálat alá vetett a párját. 

Amber Portwood és a vőlegénye, Matt Baier az MTV-n futó Tini Mamik sorozat sztárjai. Az egyik adásban kínosabbnál kínosabb kérdéseket tettek fel Mattnek. A férfi válaszait egy poligráffal vizsgálták, így hamar lehullott a lepel, hogy mikor mondott igazat és mikor nem:

Amber nem bírta elviselni, hogy a párja megalázta őt Forrás: MTV/Teen Mom OG

Az első kérdésben Amber arra volt kíváncsi, hogy volt-e Mattnek bárkivel is szexuális jellegű kapcsolata, mióta ők egy párt alkotnak? - erre Matt nemmel válaszolt, és a szakértő szerint is igazat mondott.

A második kérdés arra irányult, hogy létesített más nőkkel szexuális jellegű kommunikációt, mióta megismerte a párját? - a férfi erre is nemmel válaszolt, és ez is igaznak bizonyult.

A harmadik kérdésben Amber arra volt kíváncsi, hogy Matt próbált-e más nőkkel szexuális jellegű kapcsolatba kerülni a kapcsolatuk során? - a vőlegény erre is nemmel válaszolt, ám ezúttal kiderült, hogy bizony

nem mondott igazat.

Amber ettől a választól teljesesen kikészült, és érthetően nagyon hevesen reagált - írta meg a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.