Félelmetesen rázkódó utasszállítóról készült videó

repülő utasszállító gép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos időnként szomorú repülőgép-katasztrófákról hallani, ezért nem csoda, hogy mindenki a legrosszabbra gondol, ha valami furcsát észlelnek repülés közben. 

Az AirAsia egyik járata szállított 350 utast Ausztráliából Malajziába, mikor a furcsa jelenséget észlelték. A repülés eredetileg 6 óra lett volna, de másfél órával az indulás után a gép elképesztően rángatózni kezdett, az utasok szerint olyan volt, mint egy centrifugáló mosógép.

A pilótának nem volt más választása, vissza kellett fordítania a járatot, és közben arra kérte az utasokat, hogy imádkozzanak egymásért. A helyszínre mentőkocsikat rendeltek ki a biztonság kedvéért, de a pilóta szerencsére sikeresen landot a repülőgéppel.

Az esetről készült videófelvétel nagyon bizarr és ijesztő, nem csoda, hogy sokakat megviselt a dolog, hiszen akár nagyobb baj is keletkezhetett volna. Egy másik utas bevallotta, hogy őt leginkább a pilóta bizonytalan szavai ijesztették meg.

Hosszú Katinka hatalmas bejelentést tett: Örül és ünnepel az egész családhttp://www.life.hu/news/20170622-hosszu-katinka-az-espys-jeloltek-kozott.htmlAz úszónő csodálatos hírt jelentett be ma reggel közösségi oldalán. Elképesztő megtiszteltetés érte. News--Meghalt Dévény Anna gyógytornászhttp://www.life.hu/news/20170626-elhunyt-deveny-anna-gyogytornasz.htmlÉletének 81. évében hunyt el Dévény Anna gyógytornász, aki speciális módszert dolgozott ki, amivel sok mozgássérült gyereknek és felnőttnek segített. News--Fotók a magyar repülőgép-balesetrőlhttp://www.life.hu/news/20170625-zirc-repulogep-baleset.htmlHázak közelében csapódott a fáknak egy repülőgép.News--Meg akarta mérgezni kollégáit egy ápolónő Pécsenhttp://www.life.hu/news/20170624-meg-akarta-mergezni-kollegait-egy-magyar-apolono.htmlSúlyos testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség a pécsi kórház egyik ápolónőjét, aki a nyomozók szerint meg akarta mérgezni kollégáit. A 30 éves nő több esetben mérgező hatású anyagot tett az osztályán dolgozó kollégái italába, többen rosszul is lettek. NewsOrigoA jövő héten 40 fok körüli kánikula lehet http://www.life.hu/news/20170624-idojaras-a-jovo-heten-40-fok-koruli-kanikula-lehet.htmlJövő héten 40 Celsius-fok körüli meleg lehet Magyarország térségében - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán egy európai előrejelzésre hivatkozva.NewsFotó: M.Schmidt János – OrigoÖngyilkos lett a Szellemirtók gyereksztárja, Henry Deutschendorfhttp://www.life.hu/news/20170624-henry-deutschendorf-ongyilkos-lett.htmlÖnkezével vetett véget az életének a Szellemirtók egykori gyereksztárja. Úgy tudni, a 29 éves Henry Deutschendorf súlyos pszichés problémákkal küzdött. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.