Egyre több dolog derül ki Johnny Deppről

Forrás: AFP/Andrew Cowie -
erőszak bűncselekmény Johnny Depp bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp körül egyre több a botrány, de azt pontosan még nem tudni, hogy mi igaz ezekből és mi nem. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Johnny Depp házassága tönkrement, és tavaly nyáron már hivatalosan is elvált Ambert Heardtól. A szerelmük nagyon viharos volt, és idő közben az is kiderült, hogy a színész időnként bizony elég agresszívan viselkedett.

Amber a bíróságon távoltartási végzést is szerzett Johnnyval szemben, bár a szőke szépség azt is nagyon szerette volna, ha dühkezelési terápiára küldik az 54 éves sztárt. A magányos férfit nagyon megviselte a szakítás, rengeteg pénzt költött a válást követően, rendszeresen italozott, és képes volt hetekig ücsörögni a magánszigetén.

Ezt követően ismét a bíróságon találta magát, ugyanis összetűzésbe került a pénzügyeit kezelő céggel. A színész szerint a Management Group megrövidítette őt, míg a vállalat véleménye szerint Depp olyan költésgekbe verte magát, amiket nem engedhetne meg magának, ezért

nincs pénze.

Johhny Depp körül csak gyűlnek a fekete felhők Forrás: AFP/Andrew Cowie

A cég felhozott olyan történeketet is a múltból, amelyek rossz fényben tűntetik fel a színészt: például mikor engedély nélkül szállította Ausztráliába egy forgatásra a kutyáit, majd amikor a helyi hatóságok ultimátumot adtak neki, Depp a feleségére kente az ügyet. Fenn állt a veszélye, hogy Ambernek 10 év börtönt vagy 21 millió forintnak megfelelő összeget kell kifizetnie, de végül egy nyilvános bocsánatkérő videóval elintézték az ügyet.

Amber bántalmazását is szóba hozták, ugyanis mint kiderült, Depp menedzsere tudott a sztár agresszív viselkedéséről. Többször is bántalmazta a kedvesét, sőt egyszer durván meg is rúgta a törékeny nőt.

Azt azonban nem tudni, hogy a felmerülő hírek hányad része valós, hiszen a pereskedő cégnek nyilván az a célja, hogy minél rosszabb színben tüntessék fel Johnnyt - írta meg a People.

Egy nap kétszer rabolták ki Gönczi Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20170627-egy-nap-ketszer-kiraboltak-gonczi-gabort.htmlGönczi Gábor kezdő riporterként rengeteget utazott, és a jó élmények mellett bizony összeszedett pár negatív tapasztalatot is. Egy nap kétszer is kirabolták. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSokat költ az ATV Bochkor Gáborrahttp://www.life.hu/sztarok/20170627-sokat-kolt-az-atv-bochkorra.htmlBochkor Gábor újra képernyőre kerül, méghozzá az ATV-n. Hajdú Péter gyártja majd az új műsorát, ami sokba kerül a csatornának! TV + SztárokOrigoBotrányos életrajzi könyve lesz Kamillának: ebből minden kiderül Dianárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-botranyos-eletrajzi-konyve-lesz-kamillanak.htmlKamilla hamarosan megjelenő életrajzi könyvében botrányos dolgok vannak Dianáról: azt állítják, hogy a hercegnő féltékenységében tombolt, rugdosta a bútorokat órákon át, és fenyegető telefonhívásokat is indított Kamillának az éjszaka közepén. "Küldtem valakit, hogy megöljön" - ezzel hívta fel Károly szeretőjét a hercegnő. TV + Sztárok--Megyeri Csilla, a rusnyázós nő popsinagykövet akar lenni- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170627-megyeri-csilla-durva-dologra-keszul-video.htmlA rusnyázós műsorvezető, Megyeri Csilla nagyon belejött a celebkedésbe. Ezúttal pedig nagy fába vágta a fejszéjét: popsi nagykövet akar lenni....Szavak nincsenek erre. TV + Sztárok--Unokájáról beszélt Trokán Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-trokan-peter-unokaja.htmlVasárnap hozta világra gyermekét Trokán Anna színésznő. A büszke nagypapa mesélt az unokájáról. TV + Sztárok--Közös interjút adott Miskovits Marci és a szerelme, Petra: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-kozos-interjut-adott-miskovits-marci-es-a-kedvese.htmlA fiatal műsorvezető őszintén mesélt a párkapcsolatáról, de szerencsére Petra sem fukarkodott a szavakkal: így találtak egymásra a szerelmesek, és így élnek most. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.