Nem véletlenül szokták mondani, hogy a szerelmet mindössze egy hajszál választja el az utálattól. Íme néhány olyan híresség, akik nem voltak félősel megbosszulni az exeik korábbi viselkedését. 

Justin Timberlake 

A fél világ gondolta róluk, hogy ők Britney-vel Hollywood egyik legtökéletesebb sztárpárja, míg nem több évnyi együttlét után zátonyra futott a kapcsolatuk. Justint elképesztően megviselték az események, az érzelmeit zenélésbe folytatta. 

Justin TimberlakeForrás: AFP/Christopher Polk

Ekkor, 2002-ben készült el az egyik leghallgatottabb slágere, Cry me a river címmel. Ebből a dalból kiderült Britney hűtlensége is, de Justin a zenéhez készült videoklipben megbosszulta egykori kedvese húzását: egy másik nővel csalta meg Britney a saját házában. A dal elkészítésében egyébként Timbaland is részt vett, a klip rendezésében pedig Francis Lawrence vállalt rendezői szerepet. 

Rita Ora 

A fiatal énekesnő és Calvin Harris lemezlovas 9 hónap együttjárás után szakítottak 2014-ben. A sztárok azonban nem tudták különválasztani a magánéletet a munkától, hiszen Rita akkori dalait mind a skót származású producer írta. 

Rita OraForrás: AFP

Calvin Harris ráadásul még bele is rúgott a földön heverő énekesnőbe, hiszen azután, hogy ő bontotta fel a kapcsolatot, még azt is megtiltotta a szőke szépségnek, hogy az I Will Never Let You Down című közösen készített slágerét elénekelje a 2014-es Teen Choice Awards-on. Ráadásul mindezt nem előre megbeszélve, hanem az utolsó pillanatokban intézte így. Ezzel pedig többezer rajongót fosztott meg az élménytől, nem beszélve arról, hogy milyen kellemetlen helyzetbe hozta egykori kedvesét. 

Garcelle Beauvais

Az 50 éves színésznő nem sokat habozott, mikor megtudta, hogy egykori férje, Mike Nilon egy másik nővel csalja. Kezébe vette az ügyet, és nyilvános megaláztatásban részesítette az akkor még imádott férfit. 

Garcelle BeauvaisForrás: AFP/Kevin Winter

Tiger Woods / Jesse James / Mike Nilon - mi a közös bennük? Kérdezte a sztáranyuka abban a kör e-mailben, amit Mike összes barátja, kollégája és ismerőre megkapott. A sztárok közös pontja pedig a hűtlenség. Az színésznő ebben az e-mailben azt is tudatta mindenkivel, hogy Mike 5 éven keresztül csalta őt egy chicagoi lánnyal. Kínos...

Tiger Woods 

A híres golfozó, és egykori modell felesége, Elin Nordegren házassága harmonikusnak tűnt, míg ki nem derült a turpisság: Woods összesen 10 nővel csalta meg a párját, akik között még pornószínésznő is volt. Nem csoda, hogy a kapcsolatuk nem bírta ki ezt a megpróbáltatást. 

Tiger WoodsForrás: AFP/Donald Miralle

A szőke szépség bosszúból pedig minden ékszert elárverezett, amit valaha Tigertől kapott, még az eljegyzési gyűrűjét is. Azt mondta akkor, hogy így szeretne megtisztulni az elmúlt időszak szennyétől. Egyébként 2,5 millió dollárt, azaz nagyjából 66 millió forintot kapott az ékszerekért. 

Lisa „Left Eye" Lopes

Lisa Lopes egy amerikai rapper, a TLC együttes tagja. A left eye jelzőt azért kapta, mert a bal szeme eltérő vágású a jobbhoz képest, és sokkal szebb is. Az idők során ez a becenév beépült az eredeti nevébe, ahogy az a történet is szorosan köthető hozzá, amit egykori kedvesével élt meg. 

Lisa LopesForrás: Youtube

Lisa néhány hónapnyi együttlét után megelégelte, hogy egykori szerelme, Andre Rison, többször is bántalmazta fizikálisan, egyszer például egy nyilvános parkolóban verte meg a nőt. Lisa pedig úgy bosszulta meg az esetet, hogy a férfi teniszcipőjét felgyújtotta a fürdőkádban. Ám a tűz tovább terjedt, és a férfi egész háza leégett. Lisát letartóztatták, és az akkor készült képeken jól látszott, hogy az arcán több helyen is véraláfutások voltak.