Nyári Dia fiatal édesanya szeretne lenni

Forrás: Facebook/Nyári Diána -
színésznő Nyári Diana Barátok közt gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Hannája kivételesen nem csak a szépségét mutatta meg, hanem a munkáján túl a magánéletéről is mesélt egy kicsit: górcső alatt a gyerekvállalás. 

A 23 éves színésznő 9 hónapja van boldog párkapcsolatban a sportriporterként dolgozó Kovács Dániellel. A szerelmesek már egy háztartásban élnek, és a hírek szerint nagyon jól működik a mindennapi életben is a szerelmük.

Dia nem szívesen mesél a magánéletéről, mert véleménye szerint ha egyszer beengedi a magánszférájába a nyilvánosságot, akkor később nagyon nehéz kiszorítani onnan. Most azonban kivételt tett, és a családalapításról mesélt:

Nyári Dia a családalapítással kapcsolatos terveiről beszélt Forrás: Facebook/Nyári Diána

"Egy biztos, fiatal anyuka szeretnék lenni. Abszolút anyatípusnak gondolom magam. Nemrég megszületettt a keresztlányom, akin most kiélhetem az anyai vágyaimat. Mindig is szerettem, gyerekek között lenni, ezért is végeztem gyerek - fitnesz szakon a tanulmányaimat" - mesélte a sztár.

A gyerekvállalás egyelőre még várat magára, de addig is bőven van kin gyakorolni: a keresztlánya mellett ott van még a Phoebe nevű kutyusa is - írta meg a hot!Magazin.

Változik Nyári Dia és Gubík Ági helyzete a Barátok köztben

Nemrég tudtuk meg, hogy a Szentmihályi Zsófi szerepét alakító Kiss Ramóna távozik a népszerű sorozatból, és máris itt vannak az újabb hírek. A Barátok közt rajongói nem lesznek boldogok...

A Rosalinda sztárja, Thalia Sodi fölött nem múlik az idő- Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170624-a-rosalinda-sztarja-folott-nem-mulik-az-ido-foto.htmlKi ne ismerné a hajában rózsával pózoló szegény virágos lány és a tökéletes testű, gazdag orvos szerelmének történetét... A Rosalindát megformáló színésznő szépségére a mai napig emlékeznek a szappanoperát kedvelők. Ám Thalia Sodin nem fog az idő.... TV + Sztárok--Újabb műsort kap Ördög Nóra: a TV2 gasztro tehetségkutató műsorát fogja vezetnihttp://www.life.hu/sztarok/20170629-ujabb-musort-kap-ordog-nora-a-tv2-n.htmlA TV2-n ősztől új tehetségkutató indul, méghozzá egy gasztro műsor. A háziasszony pedig nem más lesz, mint Ördög Nóra! TV + SztárokOrigoSzexre kényszerítették Somát: Videó! (18+) http://www.life.hu/sztarok/20170629-soma-mamagesat-szexre-kenyszeritettek.htmlSoma Mamagésa olyan titkolt árult el a magánéletéből, amelyről még sosem mesélt korábban. Évtizedekig cipelte a traumáját. TV + Sztárok--Radics Gigi Amerikában folytatja a tanulmányait http://www.life.hu/sztarok/20170629-amerikaban-folytatja-a-palyafutasat-radics-gigi.htmlRadics Gigi túl van az érettségin, most pedig mindenki arra kíváncsi, hogy mik az énekesnő jövőbeli tervei. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGáspár Evelin kiakadt apjára, Győzikérehttp://www.life.hu/sztarok/20170629-gaspar-evelin-kiakadt-apjara-gyozikere.htmlAmíg Győző a minap arról posztolt, mennyire kedves neki a családja, addig Evelin a közösségi oldalán fakadt ki. TV + Sztárok--Szőke Zoltán, az RTL Klub sztárja megházasodott: táltos adta őket összehttp://www.life.hu/sztarok/20170629-szoke-zoltan-az-rtl-klub-sztarja-meghazasodott.htmlSzőke Zoltán és párja 23 éven át vártak arra a pillanatra, hogy egymáséi legyenek, nem csoda, ha ezt végül egy különleges napon akarták megtartani, ráadásul egy nem hétköznapi szertartás keretében! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.