Gönczi Gábor anyósa csak pár évvel idősebb a műsorvezetőnél, a hangja pedig nagyon hasonlít a lányáéra. Ezért fordult elő, hogy a Tények műsorvezetője véletlenül összekeverte őket...

A Tények műsorvezetője boldog családapa, kisfiukkal teljesedett ki az életük. Gyakran látogatnak el együtt a nagyszülőkhöz is, hogy az ő napjaikat is bearanyozza a csemete. Gönczi Gábor édesanyja is nagyon sokat foglalkozik az unokájával, ahogy a műsorvezető szerelmének, Ildinek az anyukája is szívesen játszik Áronnal. A műsorvezető anyósa nagyon ügyesen be tudja osztani az idejét, egyszerre több unokával is képes zsonglőrözni, köszönhető ez valószínűleg annak, hogy nagyon fiatalos, ráadásul csak pár évvel idősebb Gábornál!

Gönczi Gábor összekeverte szerelmét az anyósávalFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Hamar megismertem a leendő anyósomat, mert Ildi kezdetben őt is elhozta a Smile-bulikra. Kiderült, hogy csak néhány évvel idősebb nálam, nekem olyan, mintha nem is a párom édesanyja, hanem a nővére lenne. Megtörtént, hogy emiatt összekevertem őket, és a telefonban az anyósomnak köszöntem úgy, hogy »Helló, bébi«. Ez még az udvarlási időszakban fordult elő, de rögtön nevetve figyelmeztetett, hogy vigyázzak, mit mondok, mert ő az "öreg" bébi" - mesélte el a vicces történetet a hot! Magazinnak Gönczi Gábor.