Véletlenül lőtte mellkason a párját egy nő

YouTube halál vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újabb tragikus példa arra, hogy a fegyverek kizárólag szakemberek kezébe valóak. Még akkor is veszélyesek lehetnek egy civil emberre, ha semmilyen rossz szándék nem vezérli. 

A 19 éves Monalisa Perez és a 22 éves Pedro Ruiz III májusban indított egy vlogot, melyben különféle mutatványokat, bizzar kihívásokat rögzítettek és osztottak meg. A fiatal pár szerette volna népszerűsíteni a La MonaLisa néven futó vlogot, ezért elhatározták, hogy "játékból" egy fegyvert is beletesznek a show-ba.

Monalisa Perez véletlenül lőtte le barátját, Pedro Ruizt Forrás: Northwest Regional Corrections Center

Pedro egy vastag, keményfedeles enciklopédiát tartott maga elé, Monalisa pedig néhány méterről belelőtt a könyvbe egy 50-es kaliberű arany Desert Eagle fegyverrel, amely köztudottan a világ egyik legerősebb fegyvere.

Monalisa állítása szerint többször is kipróbálta, hogy a könyv fefogja-e a golyót, és addig egyetlen alkalommal sem hatolt át rajta. Kivéve akkor, mikor a 22 éves férfi a mellkasa elé tartotta. A golyó lyukat fúrt a lapok között, eltalálta a fiút, aki a helyszínen meghalt.

A párnak van egy 3 éves kislánya, és Monalisa jelenleg is áldott állapotban van. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a sorsa, hiszen akár 10 év börtönbüntetést is kaphat - írta meg az NBC News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.