A szőke híresség durva beszólások áldozata lett a közösségi oldalán. De vajon honnan indult ez a lavina? 

Az előzményeket sajnos nem tudni, de Anikó nyíltan felvállalta a közösségi oldalán, hogy milyen üzenetet kapott egy Németh Olga István nevű felhasználótól:

"leszarom,hogy mit csináltál a sportnak...szememben egy dagi nulla vagy...egy igénytelen magától eltelt földi lény ( bár ez lehet nem is biztos) akin átgyalogolt na jó átfarkalt a fél celeb világ a másik fele meg most készül rád... nyugi annyit vetetsz ki magadból és annyit tetetsz be amennyit csak akarsz semmin nem változtat... a sportnak meg te nem árthatsz ahhoz kis ember vagy s az is maradsz ..." - írja a férfi.

A TV2 egykori sztárja így kommentelte az üzenetet:

"Egy magyar "sportember" tollából. Most kaptam. Csak hogy mindenki megtudja, milyen emberek élnek körülöttünk, kik oktatják gyerekeiteket... Fals, hazug világ van, melyet az effélék uralnak... És ez egy férfi... állítólag... az én szememben akkor FÉRFI egy férfi, ha tiszteli a női nemet. Ellenkező esetben egy sötét impotens f@sz... (Lassú voltál gyökérke, gyorsabban kellett volna tiltanod..)"

 

Komoly betegséggel tért haza a nyaralásról Molnár Anikó: Videó!
Molnár Anikó kellemes hetet töltött el barátnőivel Jesolóban, de sajnos szomorú vége lett: komoly betegséget szedett össze a nyaralás alatt: Videó!