8 évre ítélték azt a nőt, aki két éven át férfinak adta ki magát szerelme előtt...

A 27 éves nő, Gayle Newland két éven keresztül hazudott szerelmének, elhitette vele, hogy férfi. A börtönbüntetést azonban nem emiatt kapta, hanem azért, mert szexuális viszonyba is került partnerével, akinek még ekkor sem tűnt fel, hogy az élete szerelmének hitt férfi valójában egy nő.

Gayle NewlandForrás: Northfoto

Az eset úgy történhetett meg, hogy együttléteikkor folyamatosan kendőt viseltett párjával a hazug nő, még akkor is, ha csak filmet néztek egymás mellett. Az esetre úgy derült fény, hogy a becsapott nő egyik szexuális együttlétük során nem tartotta be kedvese szabályait, és levetette szeméről a takarást. Ekkor vette észre, hogy nem párja pénisze kényezteti, hanem pusztán egy felcsatolt vibrátor.

A becsapott szerelmes megbocsáthatatlan bűnnek tartotta a hazugságokat, persze joggal, és azonnal feljelentette szerelmét.

A bíróság pedig döntött: 8 év börtönbűntetésre ítélte a csalót 2015-ben, ám ezt az ítéletet azóta visszanvonták és az ügy lezárásáig hírzárlatot rendeltek el, tekintve, hogy egy bizarr esetről van szó.- írja az msn.com.