Jay-Z új albumában bevallotta, hogy megcsalta Beyoncét

Forrás: AFP/Elsa -
Jay-Z megcsalás Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy Beyoncé a Lemonade című albumával mutatta be, hogy dolgozta fel azt, hogy férje megcsalta, úgy Jay-Z is egy lemezével kért bocsánatot, és ismerte el, hogy sokat csajozott.

Az egész világ azt találgatta Beyoncé Lemonade című albuma után, hogy vajon Jay-Z megcsalta-e. A válasz igen, hiszen az egész album arról szólt, hogyan küzdött a kétségekkel, és hogyan jutott el a felismeréstől a dühön keresztül a megbocsátásig. Az albumra Jay-Z egy új lemezzel válaszolt, amin Beyoncé bocsánatárért esedezik.

A cím 4:44, ami elsőre kicsit érthetetlen, de aki ismeri Beyoncét és Jay-Z-t az tudja, milyen fontos szerepet tölt be a négyes szám az életükben.

Beyoncé negyedikén született, ahogy Jay-Z is, és az esküvőjük is negyedikén volt. Ebből is látszik, hogy az album nagyon személyes, a dalszövegek még egyértelműbbé teszik, hogy az egész lemez egy bocsánatkérés.

Jay-Z Beyoncé bocsánatáért esedezik Forrás: AFP/Elsa

Jay-Z beismeri, hibázott, és azt is, hogy nem érdemli meg Beyoncét. A dalszövegekben felhangzik az

"I don't deserve you" - vagyis nem érdemellek meg téged,

"Toyed with you emotions because I was emotionless" - vagyis a játszottam az érzelmeiddel, mert én érzelemmentes voltam, és a "I apologise, often womanise" - vagyis a bocsánatot kérek, sokat csajoztam is. Az egyik számban pedig a rejtélyes Becky is feltűnik. "Leave me alone, Becky. A man that don't take care his family can't be rich" - Hagyj békén Becky. Az a férfi, aki nem gondoskodik a családjáról, nem lehet gazdag - énekeli a rapper.

Beyoncé húga, Solange mindenről tudott: ezért verekedtek Jay-Z-vel

Különös biztonsági kamerás felvételt tett közzé a TMZ. A videón éppen Beyoncé testvére, Solange ront rá Jay Z-re, azaz a sógorára. A kisfilmen tisztán látható, ahogy Solange üti, veri és ami még megdöbbentőbb, rúgdossa a rappert. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.