Jolly világsikerre pályázik a magyar Despacitóval

Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán -
Despacito Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolly készítette el a nyár slágerének számító Despacito magyar változatát, amit már több mint 2 millióan néztek meg. Kapott érte hideget-meleget a mulatós sztár,ám ő a sikereken felbuzdulva külföldi karrierre pályázik.

A mulatós sztár meglovagolta a nyár slágerének számító Despacito sikereinek hullámait, és elkészítette a szám magyar változatát. A dal nem mindenkinek tetszik, de kétségtelenü befutott, hiszen a legnagyobb videómegosztó oldalon már több mint 1 millió megtekintésnél jár néhány nap alatt. Persze kapott hideget-meleget a feldolgozásért, de szerinte ez nem olyan nagy bűn.

Jolly a magyar Despacitóval külföldi karrierre számít Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

Akik ismernek, tudják, hogy hozzám nagyon közel áll ez a stílus, és a mulatós mellett tudatosan elkezdtem építeni magam ebben.

Borsnak

A bíróság szerint is dalt lopott Jolly

Immár másfél éve tart a No roxa áj című dal feletti szerzői jogvita. A szám Jolly és Kis Grófo előadásában lett igazi sláger, ám az eredetijét Dirnberger Tímea „Kamy" jegyzi, aki korábban nyilvántartásba vetette a dalt a jogvédő hivatalnál. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Nem tudnak megegyezni Klapka György gyerekei és özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20170630-klapka-ozvegye-nem-egyezkedi-annak-gyereivel.htmlMég mindig nem született döntés Klapka György végrendeletének ügyében. Ezúttal az özvegy miatt... TV + SztárokOrigoZacher Gábor szerelmével, Mónival bulizott a Volt fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-zacher-gabor-szerelmevel-fesztivalozott.html25 év után vált el a feleségétől Zacher Gábor, mert első látásra beleszeretett egy másik nőbe, Móniba. Egészen eddig rejtőzködött a pár a nyilvánosság elől, de már az sem érdekli őket, hogy elbújjanak: csak úgy turbékoltak a Volt fesztiválon! TV + SztárokOrigoDér Heni fürdőruhás képéről hiányolják a melleit a rajongók - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170630-der-heni-melleit-hianyoljak-a-rajongok.htmlDér Heni sok más sztárral együtt megkezdte a fürdőruhás képek posztolását, de rajongóinál nem aratott osztatlan sikert a fotó. Hiányolják a melleit. TV + SztárokOrigoVerekedésbe keveredett a Weisz Fanni színdarabjában játszó színészhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-verekedesbe-keveredett-a-weisz-fanni-darabjaban-jatszo-szinesz.htmlAz egyik budapesti buszon keveredett komoly verekedésbe a Weisz Fanni színdarabjában játszó Bács Péter. Két férfi kötözködött az utasokkal, ő védelmükre kelt egy fiatal egyetemistával együtt, akinek az arcát szilánkosra törték a támadók. TV + Sztárok--Bárdos András gyászol: meghalt az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20170630-bardos-andras-edesapja-meghalt.htmlBárdos András édesapja hétfőn hunyt el hosszan tartó, súlyos betegség után. Bárdos Pál író, dramaturg 81 évesen távozott. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGubík Ági színésznő bevallotta, hogy szerelmes volt a Viszkis rablóbahttp://www.life.hu/sztarok/20170629-gubik-agi-szerelmes-volt-a-viszkis-rabloba.htmlGubík Ági színésznő magánélete mindig titok volt, de olykor azért megoszt némi infromációt magáról. Legutóbb egy meghökkentő dolgot árult el: szerelmes volt a Viszkis rablóba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.