Kiderült, ki a bűnös Kozso teaházának ügyében

Forrás: Origo -
teaház Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Kozso hőn szeretett teaháza körül áramlopási botrány kerekedett. Hosszú ideig ment a vádaskodás, ki tehette, ám úgy tűnik, a rendőrség már tudja, ki a bűnös.

Három év vár arra a tettesre, akit a Kozso teaházával kapcsolatos ügyben áram- és vízlopással vádolnak. Eddig csak vádaskodások mentek, többen meséltek az énekes furcsa dolgairól, még egykori üzlettársa, a Kozmixból ismert Hozsó is kitálalt.

A sztár azonban hallgat, egyetlen megkeresésre sem reagál.

Kozso Forrás: Origo

Ám a Bors információi szerint a rendőrség már tudja, ki a tettes és ki is hallgatta a személyt.

"Tekintettel arra, hogy szabálytalan áram- és vízvételezés gyanúja merült fel, ezért a rendőrség nyomozást folytat lopás gyanúja miatt. Az ügyben a rendőrség egy személyt hallgatott ki gyanúsítottként" – közölte a lappal a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Nem tudnak megegyezni Klapka György gyerekei és özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20170630-klapka-ozvegye-nem-egyezkedi-annak-gyereivel.htmlMég mindig nem született döntés Klapka György végrendeletének ügyében. Ezúttal az özvegy miatt... TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa visszatér? Új műsorral rukkol előhttp://www.life.hu/sztarok/20170629-demcsak-zsuzsa-ujra-a-tv2-kepernyojen.htmlDemcsák Zsuzsa hosszú évek után távozott a Mokka székéből, átadva helyét ezáltal Mádai Viviennek. A sztár elmondása szerint a családi vállalkozás és gyerekei érdekében döntött a váltás mellett. Ezúttal azonban újabb pletykák ütötték fel a fejüket. TV + Sztárok--Megyeri Csilla, a rusnyázós nő popsinagykövet akar lenni- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170627-megyeri-csilla-durva-dologra-keszul-video.htmlA rusnyázós műsorvezető, Megyeri Csilla nagyon belejött a celebkedésbe. Ezúttal pedig nagy fába vágta a fejszéjét: popsi nagykövet akar lenni....Szavak nincsenek erre. TV + Sztárok--Beyonce ikrei még mindig kórházban vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-beyonce-babai-meg-korhazban-vannak.htmlJó pár napja érkezett a hír, hogy a csodálatos hangú énekesnő, Beyonce életet adott ikerbabáinak. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, állítják, egy kisfiút és egy kislányt hozott világra a sztármami, akik még mindig kórházban vannak... TV + SztárokPuskás Peti így képzeli a lánykérést- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-puskas-peti-a-lanykeresrol-video.htmlPuskás Peti és kedvese, Angéla hosszú évek óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, így az X- Faktor mentora lassan elérkezettnek látja az időt a házassághoz. TV + Sztárok--Britney Spears plasztikrém lett- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-britney-spears-plasztikrem-lett.htmlBritnes Spears élete tündérmesének indult, ám néhány évvel ezelőtt idegösszeomlásától és kiborulásaitól volt hangos a világsajtó. Azóta újra magára talált, ám már távolról sem hasonlít arra a bájos énekesnőre, aki a Hit me baby one more time című számot énekelte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.