Benkő Dániel Bazsarózsájának feneke a világörökség része

Benkő Dániel Bazsarózsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A nő örök. A nő izzadó lágyéktájéka az a mindent elsöprő vezérelv." Exkluzív interjú Benkő Dániellel és Bazsarózsával.

A lantművész Benkő Dániel hetek óta azzal borzolja a bulvármédiát, hogy egy nála évtizedekkel fiatalabb múzsával, Bazsarózsával jött össze. Majd pedig fotókat posztolt a lány popsijáról. A sztárpár most a korkülönbségről, elfogadásról és a babanemzésről is őszintén mesélt a Life.hu-nak:

A szülinapos Berki Krisztián is üzent az elmaradt esküvő napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20170701-berki-krisztian-uzent-elmaradt-eskuvoje-napjan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Hódi Pamela szomorú üzenetet küldött elmaradt esküvője napján. De nem csak ő, hanem párja, Berki Krisztián is posztolt... TV + Sztárok--Váratlan bejelentés: Visszavonulását tervezgeti Cookyhttp://www.life.hu/sztarok/20170701-cooky-visszavonul.htmlCooky, aki egyszerre rádiós és tévés műsorvezető és DJ is, úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy a civil szakmájában dolgozzon tovább. Úgy tudni, jó ideje fontolgatja már, hogy hosszú évek után maga mögött hagyja a média világát. TV + Sztárok--Szörnyű balesetet szenvedett a TV2 sztárja, Jabin Petihttp://www.life.hu/sztarok/20170701-jabin-peti-balesetet-szenvedett.htmlAutóbalesetete volt a TV2 sztárjának, a közkedvelt DJ-nek, Jabin Petinek. Totálkárosra tört a kocsija, de neki szerencsére nem lett baja.TV + Sztárok--Újabb részletek Ricky Martinék világraszóló esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170701-reszletek-ricky-martin-eskuvojerol.html2016 novemberében számoltunk be róla, hogy mindössze egy év együttjárás után Ricky Martin és Jwan Yosef eljegyezték egymást. Most pedig kiderültek az esküvőjük részletei is.TV + Sztárok--VV Vivi leérettségizetthttp://www.life.hu/sztarok/20170701-vv-vivi-vegre-leerettsegizett.htmlÚgy tudni, a ValóVilág 8. szőkéje negyedik alkalommal próbálta meg megszerezni az érettségit, és most végre sikerült is neki. TV + Sztárok--Lionel Messi megnősülthttp://www.life.hu/sztarok/20170701-lionel-messi-elvette-antonella-roccuzzot.htmlLionel Messi pénteken feleségül vette gyerekkori szerelmét, két gyermekének édesanyját, Antonella Roccuzzót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.