A szülinapos Berki Krisztián is üzent az elmaradt esküvő napján

Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Hódi Pamela szomorú üzenetet küldött elmaradt esküvője napján. De nem csak ő, hanem párja, Berki Krisztián is posztolt...

Mint ismeretes, Hódi Pamela és Berki Krisztián váratlanul, két héttel a kitűzött esemény előtt lefújták tervezett álomesküvőjüket. Ma lett volna a nagy nap, amire a menyasszony nagyon készült, a vőlegény viszont úgy jött vissza az Ázsia Expressz forgatásáról, hogy nem vezeti az oltár elé gyermeke anyját.

Most azonban Berki, aki 1980. július 1-én látta meg a napvilágot, így ma ünnepli 37. születésnapját, különös üzenetet tett közzé közösségi oldalán:

Hogy esetleg Berki is az elmaradt menyegző miatt választotta ezt az idézetet, nem lehet tudni. Lapinformációk szerint azonban a sztárpár mindkét tagjának egyedülálló a kapcsolati státusza a Facebookon, ezért többen arra következtetnek,

hogy hamarosan végleg elválnak útjaik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.