Második gyermekét várja Andy Murray felesége

Forrás: Getty Images/ Karwai Tang / Contributor -
Andy Murray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb gólyahír. A sportolónak ismét kisbabát vár a felesége.

Második gyermekével várandós Andy Murray felesége. Kimnek és a teniszezőnek már van egy kislánya Sophia, aki 17 hónapos. Miután az első gyermekük megszületett Murray így nyilatkozott. "A lányom és a feleségem sokkal fontosabb számomra bármelyik mérkőzésnél."

Andy Murray és Kim Murray Forrás: Getty Images/ Karwai Tang / Contributor

A gyermekáldás hírét a teniszező sajtósa megerősítette, azonban hozzátette, hogy sem a sportoló, sem a neje, nem akarnak egyelőre nyilatkozni.

Leteniszete Andy Murrayt a világranglistán 59. horváthttp://www.origo.hu/sport/egyeni/20170511-madridi-tenisztorna-djokovic-a-nyolc-kozott-raonic-kiesett.htmlAndy Murray kihagyja a Davis-kupáthttp://www.origo.hu/sport/egyeni/20170124-andy-murray-kihagyja-a-kanada-elleni-davis-kupa-meccset.htmlAndy Murray megvédte bajnoki címét http://www.origo.hu/sport/olimpia/2016/20160815-tenisz-andy-murray-juan-martin-del-potro-olimpia-rio-2016.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.