Vilmos hercegnek megmutatták Diana videóit

Forrás: Life.hu -
Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájdalmas feladatra vállalkozott Vilmos herceg, akinek az édesanyjáról készült régi felvételekről kellett beszélnie. Szeme pedig megtelt könnyel...

Egy dokumentumfilm készítői arra kérték meg Vilmos herceget, hogy nézzen meg néhány felvételt arról, amikor édesanyja Diana hercegnő jótékonysági küldetéseken vett részt Afrikában. Az immár kétszeres apuka szeme megtelt könnyel, amikor hallgatta és figyelte 20 éve elhunyt édesanyja korábbi szavait.

Vilmos herceg Forrás: Life.hu

Vilmos a vetítetés után azt mondta, gyerekként persze érezte, hogy olykor milyen veszélyeknek tette ki magát Diana, hogy felhívja a figyelmet egy-egy ország helyzetére, de felnőttként látja át igazán, hogy milyen fáradhatatlanul és a bátran dolgozott az édesanyja azon, hogy a világ egy jobb hely legyen.

Isten éltesse Vilmos herceget a 35. születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20170621-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-vilmos-herceg.htmlKülönleges nap ez a mai: Vilmos herceg betöltötte a 35. életévét. TV + Sztárok--Megszegte a királyi protokollt Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20170620-vilmos-herceg-megszegte-a-kiralyi-protokollt.htmlVilmos herceg felrúgta a királyi protokollt, mikor a londoni tűzvész áldozatainál tett látogatást. TV + Sztárok--Vilmos herceg édesanyjáról, Dianáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170530-vilmos-herceg-edesanyjarol-nyilatkozott.html20 éve távozott az élők sorából Diana hercegnő, ami az egész világnak fáj, de leginkább a fiainak. Vilmos herceg szívszorító nyilatkozatot adott édesanyjáról, aki már nem láthatja felnőni az unokáit. TV + Sztárok--Katalin hercegné és Vilmos herceg házvezetőnője felmondotthttp://www.life.hu/sztarok/20170529-katalin-es-vilmos-hazvezetonoje-felmondott.htmlHiába keresett szépen Sadie, úgy döntött, nem dolgozik tovább Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. Felmondott, és semmi nem tudja megváltoztatni a döntését. Nagy bajban lesz a királyi pár nélküle! TV + Sztárok--Vilmos herceget arcon locsoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20170424-vilmos-herceget-lelocsoltak.htmlFinoman szólva is szerencsétlenül járt Vilmos herceg, pedig ő csak jót akart. Maratonfutóknak osztogatott vizet az első sorból, amikor őt találták telibe a folyadékkal. TV + Sztárok--Vilmos herceg vidéki kocsmában végezte dolgáthttp://www.life.hu/sztarok/20170410-vilmos-herceg-kocsmaban-vegezte-dolgat.htmlVilmos herceget egy mentés közben szólította a szükség. Vidékre kellett menniük, az ellátás után pedig a herceg keresett egy alkalmas helyet, hogy könnyítsen magán. A helyi kocsmát választotta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.