Így él most László Attila, az egykori Csillag születik győztese!

Forrás: RTLklub, Facebook/László Attila -
László Attila Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik 2011-es győztese, László Attila hatalmas sikert aratott annak idején, de azóta kissé eltűnt. Így él most!

László Attila 2011-ben nyerte meg a Csillag születiket, de ma már rá sem lehetne ismerni! Hosszú, loboncos hajú művészlélekként ismerte meg az ország, gyönyörű énekhangjával együtt a szívébe zárta őt az ország. A verseny után Kézdivásárhelyről Magyarországra költözött az egész családjával együtt, és azóta is itt laknak.

László Attila a Csillag születik idején (balra) és mostanság (jobbra) Forrás: RTLklub, Facebook/László Attila

A fiatal tiniből igazi férfi lett, senki nem ismerné őt fel. Már barátnője is van, de ez nem veszi el az idejét attól, hogy csiszolgassa az énektudását. "

Folyamatosan dolgozom azon, hogy ne felejtsenek el"

Messi anyukája az esküvőn ugyanolyan fehér ruhában volt, mint a menyasszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20170703-lionel-messi-anyukaja-feher-ruhaban-jelent-meg-azeskuvon.htmlEgy napra sem tudta félretenni Messi és feleségének családja az ellenségeskedést: külön emeleten kellett lakniuk, hogy ne legyen baj, de a focista anyjának még így is sikerült alakítania...TV + Sztárok--Szakított Hódi Pamela és Berki Krisztián?http://www.life.hu/sztarok/20170703-szakitott-hodi-pamela-es-berki-krisztian.htmlVilágra szóló lakodalmat tervezett Berki Krisztián és Hódi Pamela, ám esküvőjük elmaradt. Úgy tűnik, hogy a holtomiglan, holtodiglan helyett inkább szakítottak. TV + SztárokOrigoJolly világsikerre pályázik a magyar Despacitóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-jolly-vilagsikerre-keszul-a-magyar-despacitoval.htmlJolly készítette el a nyár slágerének számító Despacito magyar változatát, amit már több mint 2 millióan néztek meg. Kapott érte hideget-meleget a mulatós sztár,ám ő a sikereken felbuzdulva külföldi karrierre pályázik. TV + Sztárok--Jay-Z új albumában bevallotta, hogy megcsalta Beyoncéthttp://www.life.hu/sztarok/20170630-jay-z-uj-albuman-bevallotta-hogy-megcsalta-beyoncet.htmlAhogy Beyoncé a Lemonade című albumával mutatta be, hogy dolgozta fel azt, hogy férje megcsalta, úgy Jay-Z is egy lemezével kért bocsánatot, és ismerte el, hogy sokat csajozott. TV + Sztárok--Gyereksztárok, akiket megloptak a saját szüleikhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-szulok-akik-sokat-profitaltak-gyermekuk-hirnevebol.htmlA gyereksztárok nem költhetik el azt, amit kersnek, minden pénzük a szülőkhöz vándorol. Sok olyan híresség van, akik nagykorúvá válásuk után sem láttak semmit a pénzükből, mert a szüleik elherdálták. De nemcsak a kiskorú sztárok szenvedtek ezzel a problémával, azokon is élősködött a család, akik már szabadon rendelkezhettek a megkeresett vagyonnal. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa felmondása óta élvezi az életethttp://www.life.hu/sztarok/20170630-demcsak-zsuzsa-elvezi-az-eletet-miota-felmondott.htmlMindenkit meglepett, amikor Demcsák Zsuzsa bejelentette, távozik a TV2-től. A döntés azonban helyesnek bizonyult, hiszen így sokkal több időt tud a gyerekeivel tölteni, legalábbis egy darabig. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.