Király Linda örökbe fogadta a kutyáit!

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
örökbefogadás kutya Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Lina párjával és két házi kedvencével él, akik nem vásárlás útján kerültek hozzájuk! Az énekesnő mindkét kutyáját örökbefogadta.

Király Linda nagyon szereti az állatokat, neki is van két kutyusa. Ahová csak lehet, magával is viszi őket, már bejárták együtt a fél világot. Az idősebbik eb is élvezi a kirándulásukat, pedig őt már átkeresztelte Király Linda és párja Öregasszonnyá, hiszen ő már kicsit komótosabb fiatalbb társánál, éppen ezért a tévés megjelenéseket is sokkal nyugodtabban viseli.

Király Linda bevallotta, hogy örökbefogadott Fotó: Marton Szilvia - Origo

Linda őt vitte be a FEM3 reggeli adásába is, és rögtön kiderült, hogy mi az az egy, ami közös a két kutyusban.

Mindkettőjüket örökbefogadta.

Öregasszonyt még Amerikában vette magához, a fiatalabbik kutyust pedig már itthon, de leszögezte, neki nagyon fontos volt, hogy így kerüljenek hozzá a házi kedvencek. Linda, a párja és a két kutya alkotják egyelőre a boldog családot, de persze a gyermekvállalás sem marad el!

Jay-Z új albumában bevallotta, hogy megcsalta Beyoncéthttp://www.life.hu/sztarok/20170630-jay-z-uj-albuman-bevallotta-hogy-megcsalta-beyoncet.htmlAhogy Beyoncé a Lemonade című albumával mutatta be, hogy dolgozta fel azt, hogy férje megcsalta, úgy Jay-Z is egy lemezével kért bocsánatot, és ismerte el, hogy sokat csajozott. TV + Sztárok--Jolly világsikerre pályázik a magyar Despacitóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-jolly-vilagsikerre-keszul-a-magyar-despacitoval.htmlJolly készítette el a nyár slágerének számító Despacito magyar változatát, amit már több mint 2 millióan néztek meg. Kapott érte hideget-meleget a mulatós sztár,ám ő a sikereken felbuzdulva külföldi karrierre pályázik. TV + Sztárok--Garamvölgyi László, egykori legendás szóvivő anyukájánál gyilkos járthttp://www.life.hu/sztarok/20170630-garamvolgyi-laszlo-legendas-szovivo-anyukajanal-gyilkos-jart.htmlDurva dolgot mesélt Garamvölgyi László. Emiatt védi annyira a családját... TV + Sztárok--Gyereksztárok, akiket megloptak a saját szüleikhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-szulok-akik-sokat-profitaltak-gyermekuk-hirnevebol.htmlA gyereksztárok nem költhetik el azt, amit kersnek, minden pénzük a szülőkhöz vándorol. Sok olyan híresség van, akik nagykorúvá válásuk után sem láttak semmit a pénzükből, mert a szüleik elherdálták. De nemcsak a kiskorú sztárok szenvedtek ezzel a problémával, azokon is élősködött a család, akik már szabadon rendelkezhettek a megkeresett vagyonnal. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa felmondása óta élvezi az életethttp://www.life.hu/sztarok/20170630-demcsak-zsuzsa-elvezi-az-eletet-miota-felmondott.htmlMindenkit meglepett, amikor Demcsák Zsuzsa bejelentette, távozik a TV2-től. A döntés azonban helyesnek bizonyult, hiszen így sokkal több időt tud a gyerekeivel tölteni, legalábbis egy darabig. TV + SztárokOrigoZacher Gábor szerelmével, Mónival bulizott a Volt fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-zacher-gabor-szerelmevel-fesztivalozott.html25 év után vált el a feleségétől Zacher Gábor, mert első látásra beleszeretett egy másik nőbe, Móniba. Egészen eddig rejtőzködött a pár a nyilvánosság elől, de már az sem érdekli őket, hogy elbújjanak: csak úgy turbékoltak a Volt fesztiválon! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.