Hódi Pamela szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világra szóló lakodalmat tervezett Berki Krisztián és Hódi Pamela, ám esküvőjük elmaradt. Úgy tűnik, hogy a holtomiglan holtodiglan helyett inkább szakítottak.

Hódi Pamela és Berki Krisztián hatalmas esküvőt terveztek, óriási durranás lett volna a lakodalmuk. A pár azonban szinte az utolsó pillanatban lemondta a rendezvényt. Ez már többeknek akkor gyanús volt, sokan hitték, hogy nincs már együtt a pár, és ez a lemondás igazi indoka. Kétes posztjaik után pedig még többen gondolták, hogy esküvő helyett szakítottak.

Berki Krisztián és Hódi Pamela szakítottak? Forrás: Facebook/Édes Élet

Berki Krisztián és Hódi Pamela is posztolt az elmaradt eksüvő napján, ahogy arról a Life.hu is beszámolt. Krisztián egy idézetet tett közzé, míg Pamela egy szelfit készített. Ami bejegyzéseiknél is meggyőzőbb erejű az az, hogy még

a kapcsolati státuszukat is egyedülállóra állították,

ami azt jelenti, hogy a pár már nincsen együtt. Persze az is lehet, hogy csak játszanak az emberekkel, mindenesetre nyilatkozni nem akartak, hiába keresi őket folyamatosan a sajtó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.