2014-ben törtek be Sandra Bullockhoz, a férfi börtönbe, majd pszichiátriára került, de a bírói végzés alapján mostantól szabadon kószálhat. A színésznő nagyon nem örül...

Sandra Bullock otthonába 2014-ben hatolt be egy bizonyos Joshua Corbett nevű személy, de szerencsére senki nem sérült meg a támadás során. Természetesen az eset bíróság elé került, a férfi pedig börtönbüntetést kapott tettéért, mivel a nyomozás során kiderítették, szexuálisan akarta bántalmazni a sztárt. Joshua bipoláris zavarban szenved, ezért börtön helyett pszichiátriára került.

Sandra Bullock támadóját kiengedtékForrás: AFP

Nemrég pedig a pszichiátriáról is szabadult, de ez nem azt jelenti, hogy nincs szüksége kezelésekre. Ettől kezdve járóbetegként lesz az intézmény páciense, és állítólag egy felügyelőt is kap maga mellé, aki azt ellenőrzi, hogy beveszi-e a gyógyszereket Joshua, és eleget tesz-e minden kötelezettségének. Sandra Bullock és az ügyvédje természetesen nem örült a híreknek, ami viszont megnyugtató lehet a számukra, hogy nem mehet közelebb a színésznőhöz 183 méternél, ezt pedig egészen 2022-ig be kell tartania - írja a Daily Mail.