Liptai Claudia és Pataki Ádám csak úgy ragyognak a boldogságtól, a műsorvezető pedig jobb formában van, mint valaha. Clau elárulta, mitől ilyen bombázó, és azt is, mit kap minden nap a szerelmétől.

Liptai Claudia és Pataki Ádám kapcsolata nem indult könnyen, hiszen a cukrász a feleségét hagyta ott a műsorvezetőért. Látva azonban boldogságukat, a közvélemény is megbékélt a kapcsolatukkal, nem mintha Claudiáéknak szüksége volna bárki áldására.

Liptai Claudia és Pataki Ádám nagyon boldogokForrás: Instagram/Liptai Claudia

"Sokszor kérdezik, hogy a negyvenes nők, miért tartják jobban magukat, mint a harmincasok. Az ok egyszerű: mert sokkal tudatosabbak. Én is egyre jobban érzem magam a bőrömben és úgy hiszem, hogy ez a belső harmónia tudja igazán megszépíteni az embert. Végre tökéletesen kiegyensúlyozott az életem, nagyon boldog vagyok" - mondta Claudia a hot! Magazinnak, és azt is elárulta, mit szokott minden nap kérni a párjától. Ádám fantasztikus desszerteket tud készíteni, ám én mást kérek tőle mégpedig mindennap: a figyelmet és a szerelmet, amit meg is kapok" - mondta a műsorvezető.

Liptai Claudia és Pataki Ádám az oltárnál
Liptai Claudia, aki a minap egy olyan miniruhában szexizett, ami igencsak megosztotta közösségi oldalának követőit, legutóbb egy templomból jelentkezett be. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!