Megtalálták Ryan Gosling hasonmását: hihetetlenül egyformák!

Forrás: LICHT Magazine, Instagram/Joe Laschet -
Ryan Gosling Johannes Laschet Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legszomorúbb dolog a világon, hogy Ryan Goslingból csak egyetlen egy van. Szerencsénkre azonban megtalálták a színész hasonmását, ráadásul nincs is messze.

Ryan Gosling sokak fájdalmára boldog párkapcsolatban él, neveli a gyermekeit, készíti a filmjeit és egyáltalán nem foglalkozik semmi mással. Sok nőnek okoz ezzel szomorúságot, de most mindenki megörülhet: ugyanis nemcsak egy van belőle a világon.

Megtalálták Ryan Gosling hasonmását Forrás: LICHT Magazine, Instagram/Joe Laschet

A Buzzfeednek hála mindenki megismerheti az európai Ryan Goslingot, vagyis Johannes Laschet-t, aki egy német férfimodell. És a hasonlóság valóban elképesztő. Ugyan nem minden szögből, de az biztos, hogy valóban nagy köztük az egyezőség. Kíváncsiak vagunk, vajon mit szólna ehhez Gosling!

Pintér Tibor nem kell a nőknek- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170707-pinter-tibor-kiakadt-nem-kell-a-noknek-video.htmlPintér Tibor hosszú évek a nők bálványa volt, saját bevallása szerint is ragadtak rá a hölgyek. Úgy tűnik, ez most megváltozott...TV + SztárokOrigoVámos Erika újra összejött szerelmével!http://www.life.hu/sztarok/20170707-vamos-erika-ujra-osszejott-szerelmevel.htmlVámos Erika és párja a nyilvánosság előtt szakítottak, viharosan ért véget a kapcsolatuk. A műsorvezető még otthonából is elköltözött volt szerelme miatt, akivel most újra összejöttek.TV + Sztárok--Majdnem egybekelt Cynthia Dictator és Varga Viktor http://www.life.hu/sztarok/20170707-varga-viktor-majdnem-elvette-a-szerelmet.htmlA fiatal művész őszintén mesélt a jelenlegi életéről, a szerelméről, és a meghiúsult esküvőjükről is. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa egy volt vízilabdázóba szerelmes http://www.life.hu/sztarok/20170707-vizilabdazoba-szerelmes-demcsak-zsuzsa.htmlEgyre több dolog derül ki Demcsák Zsuzsa új szerelméről, akinek a nevét ugyan még nem tudjuk, de a foglalkozását igen. TV + SztárokOrigoLópici Gáspár fia még két hónapig előzetesben maradhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-szilagyi-istvan-fia-meg-ket-honapig-elozetesben-marad.htmlSzilágyi Istvánt, vagy ahogy egy ország ismeri, Lópici Gáspárt csúnyán összeverte a fia, több bordája is eltört. Pétert akkor előzetes letartóztatásba helyezték súlyos testi sértés miatt, és az biztos, hogy még egy darabig nem jön ki! TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs szerint a végzés ellenére nyugodtan használhatják a Reggeli Show nevethttp://www.life.hu/sztarok/20170707-sebestyen-balazs-szerint-tovabb-hasznalhatjak-a-reggeli-show-nevet.htmlSebestyén Balázsék ugyan kézhez kaptak egy ideiglenes bírósági végzést, de ennek ellenére tovább használják a Reggeli Show nevet. Balázs szerint ezt még jogosan megtehetik, egy ügyvéd szerint azonban nem. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.