Puzsér Róbert rendet rakott az RTL Klub műsorában: Videó!

Forrás: Viasat3 -
Puzsér Róbert reggeli műsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert nem volt hajlandó a semmiről beszélgetni az RTL Klub Reggeli című műsorában. Cserébe inkább arról mesélt, hogy miről kéne szót ejteni. 

Puzsér Róbert volt az RTL Klub Reggelijének egyik vendége, akit arról akartak kérdezni, hogy miért változtatott a megjelenésén, miért vágatta le a haját.

A híres kritikus azonban nem volt hajlandó válaszolni erre a kérdésre, mert véleménye szerint kultúrális szempontból egyáltalán nem fontos, hogy miért vágatta le a haját, és csak pazarolják a nézők figyelmét néhány jól fizető reklám kedvéért:

Puzsér Róbert, amikor kopasz lett Forrás: YouTube/Puzsér Róbert

"Én hétről hétre, elég aktívan és elég komolyan foglalkozom a nyilvánosságot érintő érdemleges kérdésekkel. Olyanokkal, mint a halálbüntetés, olyanokkal mint az abortusz, eutanázia, fegyverviselés, amelyek higgyétek el, hogy érdekesek és higgyétek el, hogy érdekelné a nézőiteket is (...) és idejövök, és ezt a kérdést kapom meg az arcomba, hogy miért nyírtam le a hajamat?"

A műsorvezetők próbálták meggyőzni Robit arról, hogy a megjelenése bizony nagyon érdekli a nézőket, de főleg az, hogy milyen belső indíttatás vezérelte a külsejének megváltoztatására. De Puzsér hajthatatlan volt, kerek perec kijelentette:

"Megmondom őszintén, hogy szerintem nem vagyok fontos. Szerintem abból, hogy fogok egy nullás gépet és letolom a hajamat, nem következik semmi"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.