Két kisbabával pózolt Hosszú Katinka: Fotó!

fotó kisbaba Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalára Hosszú Katinka. Ilyenben még biztosan nem volt korábban része. 

Hosszú Katinkáról, és a férjéről, Shane Tusupról textilbabákat mintáztak, melyeket az úszónő meg is mutatott a közösségi oldalán. Állítása szerint elsőre nagyon jókat nevetett a babákon, de jobban megnézve őket, felismerhetőek azok a külső személyiségjegyek, amik a két sztárra leginkább jellemzőek. Szerinted hasonlítanak?

"Nézzétek mivel készült az Iron Csapat. Amikor először megláttam a Shane és Iron Lady babát, nagyon nevettem..." - írja Katinka a poszt alá, amely már egy nap leforgása alatt is több, mint tízezer kedvelést kapott. Nem beszélve a rengeteg hozzászólásról: látszik, hogy nem csak a magyar híresség szórakozott jól a babák láttán.

Hosszú Katinka megmutatta a munkahelyét

Hosszú Katinka közzétett egy fotót az Instagramján, melyhez azt írta ki: "Pénteki nap a munkahelyen!". A képen azonban a várakozásokkal ellentétben nem egy iroda, vagy legalább egy íróasztal látszik, hanem ez: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.