Röhögőgörcsben tört ki Nádai Anikó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Anikó #Show nevetés beszélgetős műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Anikó #show stúdiójában hatalmas röhögés tört ki, még Nádai Anikó, a műsorvezető sem bírta féken tartani magát. Nem is csoda. 

A fiatal sztáranyuka nemrég egy saját beszélgetős műsor háziasszonya lett, amelyben különféle emberi történeteket, helyzeteket mutat be a nézőknek. Nemrég a stúdióban vendégeskedett Andi, aki szerint a kedvese, Taylor, nem éppen úgy viselkedik a kapcsolatukban, ahogy kellene.

Nádai Anikó nem bírta megállni röhögés nélkül Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mindenki meglepődött, mikor belépett a stúdióba a fura kinézetű srác, akit azért szólít mindenki Taylornak, mert nem szereti az eredeti nevét. A fiatal férfi frizurája vetekszik egy őrült zongorista megjelenésével, és külön érdekesség, hogy nőket meghazudtoló kecsességgel játszadozik a fürtjeivel.

Taylor feketére festett hajához fekete szemfesték, feszülős répanaci és bőrkabát is párosult, így az összhatását tekintve borzalmas festett, nem is beszélve a kommunikációs stílusáról.

Anikó eleinte még igyekezett beszélgetést kezdeményezni a férfivel,, aki szinte mindenre értelmetlen, egy- két szavas válaszokat adott, ám amikor elkezdte birizgálni a haját, akkor bizony elszabadult a stúdióban a pokol:

Felismered a sztárokat a fülükről? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-kviz-ki-van-a-kepen.htmlMennyire vagy jó megfigyelő? Egyetlen porcikájáról felismered a kedvenc hírességedet? Teszteld le nálunk a tudásodat! TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi belefutott a hatalmas dugóba, de nem tudta, mi történt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170710-szabo-zsofi-belefutott-az-m3-as-dugoba-de-nem-tudta-mi-tortent.htmlSzabó Zsófinak is sikerült belefutnia a hatalmas dugóba az M3-ason, ám ő nem tudta, miért áll a sor. Rajongóitól kért információt! TV + SztárokOrigoRengetegen védik Bencze Pétert, az M1 furcsa tudósítójáthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-sokan-vedik-bencze-petert-a-reszegen-tudosito-m1-est.htmlBenzce Péter szombaton tudósított kissé illuminált állapotban a Bajai Halászléfőző Fesztiválról. Az MTVA hétfőn dönt majd a sorsáról, de az emberek nem akarják, hogy a csatorna kirúgja a tudósítót: rengetegen kiállnak mellette! TV + SztárokOrigoHarry herceg a barátnője, Meghan Markle nélkül bulizott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170710-baratnoje-nelkul-bulizott-harry-herceg.htmlÚgy tűnik, Harry herceget nem tartják rövid pórázon, barátnője nélkül is nyugodtan bulizott egy londoni fesztiválon! TV + Sztárok--Ide költözik Los Angelesből Adele és a családja http://www.life.hu/sztarok/20170710-csaladjaval-koltozik-los-angelesbol-adele.htmlA híres énekesnőnek elege lett Los Angelesből, helyette inkább a szülővárosára vágyik. TV + Sztárok--Exkluzív: a Balaton Sound szexi tárja, Dua Lipa nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-dua-lipa-exkluziv-interjut-adott.htmlAz idei Balaton Sound is bővelkedett sztárfellépőkben. Nem egy adott interjút a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, köztük van a dögös Dua Lipa is, akinek meggyűlt a baja a rendőrökkel! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.