Súlyos pénzeket követel Gwen Stefanitól egy rajongója

Forrás: Northfoto -
kártérítés per Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a szerelmet is mindössze egy hajszál választja el a gyűlölettől, úgy a rajongás is másodpercek alatt válhat acsarkodó pereskedéssé. Így járt Gwen Stefani is. 

Lisa Stricklin egy 2016-os koncertje miatt perelte be a híres énekesnőt, ugyanis véleménye szerint az eseménynek köszönhetően érte olyan baleset, amely miatt még a mai napig is műtétekre és rehabilitácóra kell járnia.

Gwen Stefanit beperelte az egyik rajongója Forrás: Northfoto

Az ominózus észak-karolinai Charlotte-ban adott koncert során Gwen felinvitálta a rajongóit a színpadra, hogy a fűben ücsörgés helyett inkább bulizzanak vele együtt. A felfelé tülekedő tömegben azonban valaki Lisa lábára lépett, ami majdnem el is törött.

A sértett elmesélése szerint Stefani már a helyszínen is elismerte, hogy rossz ötlet volt felbuzdítani a tömeget, bár hivatalosan ezzel kapcsolatban semmit sem nyilatkozott. Lisa azonban elmondta, hogy rengeteg pénzt költött a gyógyulásra, és szerinte ezért a 47 éves sztár a felelős - írta meg a TMZ.

Gwen Stefani egykor és most - Fogszabályzós tinitől a vadóc világsztárig

A 47 éves énekesnő 1995 óta meghatározó alakja az amerikai popiparnak. Előbb a No Doubt énekeseként, majd szólóban nyerte sorra a díjakat. De hogyan változott a stílusa ez alatt a röpke 20 év alatt? Íme, Gwen Stefani stílusevolúciója!

Benkő Dániel és Bazsarózsa gyereket akarhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-benko-daniel-es-bazsarozsa-gyereket-akar-vizsgalatokra-jarnak.htmlMár a családalapítás is szóba került Benkő Dániel és fiatal kedvese Bazsarózsa között. A pár csak arra fókuszál: hogy egészséges gyermekük szülessen. TV + SztárokOrigoEgyütt vacsorázott Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170711-egyutt-toltotte-az-estejet-palvin-barbi-es-dzsudzsak-balazs.htmlKülönleges fotó került fel Palvin Barbi közösségi oldalára: együtt töltötte az estéjét Dzsudzsák Balázzsal. TV + Sztárok--Ebből él Berki Krisztián: rengeteg pénzt keres!http://www.life.hu/sztarok/20170711-kiderult-mibol-el-berki-krisztian.htmlAzóta foglalkoztatja az embereket az a kérdés, hogy vajon miből is telik Berki Krisztiánnak arra a luxuséletre, amit folytat, amióta közszereplővé avanzsált. Most végre elárulta, miből fedezi a kiadásait. TV + SztárokOrigoJohn Newman megkérte a kedvese kezét: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170711-john-newman-eljegyezte-a-szerelmet.htmlAz agydaganattal küzdő énekes hatalmas örömhírt közölt: megkérte a kedvese kezét. TV + SztárokNorthfotoMüller Attila felesége, Larion Zoé egy csipketangában fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170711-larion-zoe-egy-csipketangaban-fotozkodott.htmlKeményen edzett Larion Zoé azért, hogy így, lengén mutathassa meg magát, de a fotó azt bizonyítja, hogy tökéletes alakot sikerült kreálnia! TV + Sztárok--L.L. Junior kerüli Nótár Maryt: nem akar vele szóba állnihttp://www.life.hu/sztarok/20170711-l-l-junior-keruli-notar-maryt.htmlMint ismeretes, egykor nagyon jó kapcsolatot ápolt Nótár Mary és L.L. Junior, de ez már a múlt. A rapper és az énekesnő ugyanis nagyon összevesztek, és azóta látni sem bírják egymást. Ha egy helyen lépnek fel, akkor inkább elkerülik a találkozást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.