Ahogy a szerelmet is mindössze egy hajszál választja el a gyűlölettől, úgy a rajongás is másodpercek alatt válhat acsarkodó pereskedéssé. Így járt Gwen Stefani is. 

Lisa Stricklin egy 2016-os koncertje miatt perelte be a híres énekesnőt, ugyanis véleménye szerint az eseménynek köszönhetően érte olyan baleset, amely miatt még a mai napig is műtétekre és rehabilitácóra kell járnia. 

Gwen Stefanit beperelte az egyik rajongójaForrás: Northfoto

Az ominózus észak-karolinai Charlotte-ban adott koncert során Gwen felinvitálta a rajongóit a színpadra, hogy a fűben ücsörgés helyett inkább bulizzanak vele együtt. A felfelé tülekedő tömegben azonban valaki Lisa lábára lépett, ami majdnem el is törött. 

A sértett elmesélése szerint Stefani már a helyszínen is elismerte, hogy rossz ötlet volt felbuzdítani a tömeget, bár hivatalosan ezzel kapcsolatban semmit sem nyilatkozott. Lisa azonban elmondta, hogy rengeteg pénzt költött a gyógyulásra, és szerinte ezért a 47 éves sztár a felelős - írta meg a TMZ.

Gwen Stefani egykor és most - Fogszabályzós tinitől a vadóc világsztárig
A 47 éves énekesnő 1995 óta meghatározó alakja az amerikai popiparnak. Előbb a No Doubt énekeseként, majd szólóban nyerte sorra a díjakat. De hogyan változott a stílusa ez alatt a röpke 20 év alatt? Íme, Gwen Stefani stílusevolúciója!