Nádai Anikó elárulta: az élethez is lusta - Videó!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
műsorvezető interjú Nádai Anikó vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betekintést nyertünk az Anikó #Show kulisszái mögé, és a különleges körbetekintés mellett titkokat is megtudhattunk a fiatal anyukáról. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Nádai Anikó saját beszélgetős műsort kapott, amiben elmondása szerint nagyon otthonosan érzi magát, elégedett a helyzettel. A talkshowban a legkülönfélébb emberekkel beszélget, és lerántja a leplet a magánéletükről.

Nádai Anikó lustának tartja magát Fotó: Szabó Gábor - Origo

Állítása szerint a stúdió minden szegletében ácsorgott már, töviről hegyire ismeri a helyiséget. Nagyon szeret ott lenni, de azért arra törekszik, hogy ne vigye haza a munkáját. Arról is kérdezték, hogy mi a legjobb tulajdonsága, ám erre önerőből nem tudott válaszolni. Azt viszont bevallotta, hogy mely tulajdonságát tartja a legrosszabbnak:

"A legrosszabb tulajdonságom?

Lusta vagyok sajnos, ezt be kell hogy lássam.

Nem tudok főzni, mármint tudok, csak ahhoz is lusta vagyok. Hát igazából minden ebből fakad" -vallotta be Anikó a Story extra riporterének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.