Michael Jackson Paris Jackson szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemfüles lesifotósok kapták lencsevégre Parist és Trevort. A kép alapján letagadhatatlan, hogy bizony egy párt alkotnak. 

Michael Jackson 19 éves lánya, egy nála 20 évvel idősebb férfi mellett találta meg a boldogságot. Paris új kedvese, a 90210 valamint a Melissa és Joey című sorozatok sztárja, Trevor Donovan. A 38 éves férfi sármos megjelenése nem meglepő módon, elcsavarta a fiatal lány fejét.

Ő az a sztár, aki elcsavarta a fiatal lány fejét Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dave Starbuck/Geisler-Fotopress

Los Angelesben kapták lencsevégre, ahogy a szerelmesek kézen fogva andalognak az utcán. Láthatóan nem zavartatták magukat, mindenki előtt nyíltan felvállalják a kapcsolatukat.

Sokan úgy vélik, hogy jóval idősebb partnert nem szabad választani, míg mások szerint kifejezetten sokat lehet tanulni egy ilyen kapcsolatban. Egyelőre még nem tudjuk, hogy Paris és Trevor mikor találtak egymásra, de úgy tűnik elég kellemesen érzik magukat egymás társaságában.

A róluk készült friss közös fotókat itt tudod megtekinteni.

Ebből él Berki Krisztián: rengeteg pénzt keres!http://www.life.hu/sztarok/20170711-kiderult-mibol-el-berki-krisztian.htmlAzóta foglalkoztatja az embereket az a kérdés, hogy vajon miből is telik Berki Krisztiánnak arra a luxuséletre, amit folytat, amióta közszereplővé avanzsált. Most végre elárulta, miből fedezi a kiadásait. TV + SztárokOrigoJohn Newman megkérte a kedvese kezét: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170711-john-newman-eljegyezte-a-szerelmet.htmlAz agydaganattal küzdő énekes hatalmas örömhírt közölt: megkérte a kedvese kezét. TV + SztárokNorthfotoMüller Attila felesége, Larion Zoé egy csipketangában fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170711-larion-zoe-egy-csipketangaban-fotozkodott.htmlKeményen edzett Larion Zoé azért, hogy így, lengén mutathassa meg magát, de a fotó azt bizonyítja, hogy tökéletes alakot sikerült kreálnia! TV + Sztárok--L.L. Junior kerüli Nótár Maryt: nem akar vele szóba állnihttp://www.life.hu/sztarok/20170711-l-l-junior-keruli-notar-maryt.htmlMint ismeretes, egykor nagyon jó kapcsolatot ápolt Nótár Mary és L.L. Junior, de ez már a múlt. A rapper és az énekesnő ugyanis nagyon összevesztek, és azóta látni sem bírják egymást. Ha egy helyen lépnek fel, akkor inkább elkerülik a találkozást. TV + Sztárok--A világhírű DJ, Hardwell titkokat árult el magánéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-hardwell-titkokat-arult-el-maganeleterol.htmlIgazi világsztárral zárult az idei Balaton Sound híres fellépőinek sora: Hardwell csapott a lemezek közé, ám előtte még adott a Life.hu-nak egy exluzív interjút! TV + Sztárok--Pucéran fotózta Csobot Adélt Istenes Bence - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170711-puceran-fotozta-csobot-adelt-istenes-bence.htmlIstenes Bence meglehetősen intim fotót osztott meg a rajongókkal gyermekének anyjáról: Adél teljesen pucér a képen! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.