Tóth Verát a fotói miatt támadják a közösségi oldalán

retusálás fotó csalás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Verát szinte mindenki imádja, hiszen az énektudása mellett bizonyította, hogy kitartásból sem szenved hiányt. 

A híres magyar énekesnő már jó ideje életmódot váltott, diétába és rendszeres sportolásba kezdett, ennek pedig elképesztően látványos eredménye van. Az egykor túlsúllyal élő fiatal sztár ma már büszkén vállalja a testét, hiszen most már sokakkal versenybe szállhatna.

Korábban azt nyilatkozta, hogy duciként is sikere volt a férfiaknál, most pedig azt mesélte, hogy sokan megijednek tőle az új külseje és a belőle áradó céltudatosság miatt. Ráadásul, nemrég a közösségi oldalán is támadás érte: az egyik kommentelő szerint a képei meg vannak szerkesztve, és valójában nem is olyan karcsú, mint amilyennek mutatja magát.

"Nem ő, nem látjátok? Pár napja volt reggeli műsorban, 80 kg" - írja a kommentelő, akinek Vera válaszban elárulta, hogy már rég nem volt reggeli műsor vendége, és valóban, 78 kg a súlya.

A kommentelő azonban kötötte az ebet a karóhoz, hogy ő már pedig kedden látta Verát a tévében, ám kiderült, hogy az énekesnő akkor nem hogy stúdióban nem volt, hanem Magyarország területén sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.