Istenes Bence alaposan meglepte az internetezőket, mivel egy eléggé pikáns, meztelen fotót készített és tett közzé Adélról. Kiderült azonban, hogy ennél sokkal szaftosabb fotókat is lőtt már szerelméről...

Istenes Bence szereti fotózni a családját - mint ahogy mindenkit -, de ő az intim helyzetek megörökítésétől sem riad vissza. A sztárapuka a minap azzal lepett meg mindenkit, hogy egy ilyen fotót meg is osztott Instagram-oldalán. A szóban forgó képen Adél meztelenül látható, érthető, hogy a kép hamar végigsöpört az interneten. Kiderült azonban, hogy náluk ez még nem üti meg a pikáns kategóriát, ennél ugyanis készülnek sokkal merészebb képek is Adélról! 

Istenes Bence pikánsabb képeket is készít Csobot AdélrólForrás: Instagram/Istenes Bence

Szoktam olyan képeket is készíteni róla, amiket inkább nem teszek közzé. Nem túl gyakran, de hát mindenki készít a párjáról fotót" - mondta Bence, aki a mostani képet inkább művészi aktnak tartja. "Igazából semmi nem látszik, csak a háta, szóval én inkább művészi aktnak nevezném a képet, aminél intimebbet természetesen soha nem tennék közzé róla. Megfogott, ahogy elkezdte fotózgatni magának otthon a kis gyümölcsét, amit este evett. Megláttam ezt a pillanatot, lefotóztam, és egyből meg is mutattam neki, ő pedig mondta, hogy nyugodtan feltehetem a netre" - árulta el a Borsnak Bence.