A TV2 sztárja, Veréb Tomi énekli a vizes vb dalát - Videó!

Forrás: Mokka -
TV2 vizes vb Veréb Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vizes vb hivatalos szurkolói dala elkészült, a számot egy fiatal tehetség, Veréb Tomi énekli. Az Operettszínház sztárjával máshol is találkozhattak már a nézők, ő volt a TV2 Sztárban sztár című műsorának győztese.

Elkészült a vizes vb szurkolói dala, amit nem más énekel, mint Veréb Tamás. Az Operettszínház fiatal tehetségét a nézők a TV2 Sztárban sztár című műsorából ismerhetik. Már ott bebizonyította, milyen sokoldalú tehetség.

Erre nincsenek szavak. Nem is nagyon fogtam még föl, hogy ez valóban megtörtént"

Veréb Tomi nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy ő énekli a vizes vb dalát Forrás: Mokka

Áron a Mokkában nyilatkozott a dalszerzés titkairól. Elárulta, olyan számot szerettek volna írni, ami a mai modern stílust képviseli, de megvan benne az akusztikus popzene is. Veréb Tomi szerint a dal szövegileg és zeneileg is fantasztikus, és öröm volt számára a feléneklés, ami hat órán keresztül zajlott éjszaka.

Máthé Erzsit megrendítette Schubert Éva halálahttp://www.life.hu/sztarok/20170714-mathe-erzsi-schubert-eva-halalarol-beszelt.htmlMáthé Erzsi, a Nemzet Színésze újra gyászol: kedves pályatársa, Schubert Éva távozott az élők sorából.TV + Sztárok--Sarka Kata nem tervezte Hajdú Péter elhagyását: lakást sem bérelt előrehttp://www.life.hu/sztarok/20170714-sarka-kata-nem-tervezte-hajdu-peter-elhagyasat.htmlSarka Kata és Hajdú Péter házassága egy éve ment tönkre, Kata gyorsan el is költözött a közös otthonukból. Azóta folyamatosan jelennek meg újabb hírek az egykori párról, illetve kapcsolatuk végéről. A legújabb híresztelés szerint Kata állítólag nem tervezte, hogy elhagyja Hajdú Pétert, még lakást sem bérelt.TV + Sztárok--Elítélték Curtist az ittas és drogos autóvezetés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170714-eliteltek-curtist.htmlCurtis balesetének ügyében első fokon ítélet született. A tárgyaláson pedig az is kiderült, a rapper nemcsak ivott, kokainozott is.TV + SztárokOrigo13 érdekesség a ma 40 éves svéd trónörökösről, Viktória hercegnőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-40-eves-a-sved-tronorokos-viktoria.htmlEgy törvénynek köszönhetően lett ő a trónörökös, fiatalon anorexiától szenvedett, két gyermek édesanyja, és megható gesztussal kedveskedett szüleinek a saját esküvőjén. Ismerjétek meg Viktóriát, a svédek koronahercegnőjét, a jövendő királynőt. TV + Sztárok--Nyíltan bulizott a Soundon Cooky és az új párja http://www.life.hu/sztarok/20170713-cooky-nyiltan-felvallalja-az-uj-baratnojet.htmlÚgy tűnik, Cooky nem rejtegeti tovább a kapcsolatát: együtt bulizott a Balatonon az új kedvesével. TV + SztárokOrigoFiatalkori fotót mutatott Falusi Mariannhttp://www.life.hu/sztarok/20170713-megmutatta-fiatalkori-enjet-falusi-mariann.htmlKülönleges fotót mutatott a közösségi oldalán Falusi Mariann: Így festett fiatal korában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.